Stjerner Se 26 af dine yndlingskendisser som børn

Foto: MEGA

Bumser. Togskinner. Små dun på overlæben. Vi har alle været der. Børn.

Nogle gange glemmer vi bare at tænke på, at selv de største stjerner også har gennemgået akavede øjeblikke, mens de voksede op. Heldigvis er mange af dem ikke blege for at dele fotos fra deres tidlige år med os, og vi har derfor samlet en række billeder af dine yndlingskendisser som børn. Kan du se, hvem der er hvem?

The Olsen Twins var allerede i søgelyset, da de var helt små. Faktisk kunne vi se dem i den amerikanske tv-serie Hænderne Fulde allerede i en alder af 9 måneder. Men til trods for det tidlige spotlight på de nu meget succesfulde tvillingepar, synes vi ikke, du skal snydes for at se dem som nuttede børn.

Andre børnestjerner som Lindsay Lohan og Danielle Radcliffe kender vi ligeledes fra deres tidlige år foran skærmen. Lohan landede som 10-årig hovedrollen i filmen Forældrefælden, hvor hun spillede to roller på én gang. Og Radcliffe brugte de fleste af sine børne- og ungdomsår som troldmand på den magiske skole Hogvarts – nemlig som Harry Potter.

Men der er også mange af de helt store stjerner, som ikke har gjort sig foran skærmen i deres tidlige år. Og derfor synes vi, du skal gå i opdagelse i galleriet nedenunder og se, om du kan finde din favorit i bunken.

Scroll bare løs.

Her er dine yndlingskendisser som små

Relaterede artikler