Skønhed Se 13 kendisser uden makeup, der inspirerer os til at elske vores naturlige look

Foto: Instagram

De kendte Hollywood-kvinder ligner en million, når de går ned ad den røde løber i deres designerkjoler, med håret sat og makeuppen lagt af nogle af branchens bedste stylister.

Vi elsker at se, hvilke ekstravagante looks, som stjernerne dukker op i til Met Gala og andre store begivenheder. Men det er endnu bedre, når de kendte glamour-kvinder deler deres helt naturlige 'jeg' på de sociale medier... 

Og selvom Hollywoods A-lists stadig ser irriterende godt ud uden mascara, concealer og optegnede øjenbryn, så bliver der også vist mørke rander, røde kinder og urenheder - som minder os om, at de selvsikre kendiskvinder, ligesom os, er helt almindelige.

Læs også: Hårmakeover Kan slidt, langt hår blive sundt og naturligt? ELLE tester et hårmakeover hos Gun-Britt

Der er ingen tvivl om, at man har brug for at føle sig lidt 'ekstra' en gang imellem og virkelig gøre noget ud af sig selv. Det giver en rar følelse i maven - og selvtilliden et lille ekstra boost, når man skal ud i byen.

Men det er en endnu bedre følelse, når man kan føle sig tilpas i sig selv - helt naturlig, uden et gram makeup i ansigtet. 

Og det kan godt være svært, hvis man sværger til sin daglige concealer og bronzer, der giver bare lige dét ekstra til spejlbilledet om morgenen. 

ELLE har samlet 13 naturlige selfies af kendte kvinder, som inspirerer os til at lade masken falde og elske vores naturlige look. Se billederne herunder.

Læs også: Julie Fagerholt: "Sådan holder jeg mig sund og frisk"

13 kendisser uden makeup

Relaterede artikler