Sarah Jessica Parkerer jaloux på 'den nye Carrie'

Skuespilleren Sarah Jessica Parker var den første kvinde, der vakte skribenten Carrie Bradshaw til live på skærmen i tv-serien Sex and the City, og det har derfor heller ikke været helt let for hende at overlade rollen til den 19-årige AnnaSophia Robb i tv-serien The Carrie Diaries.

"Jeg er ikke sikker. Du ved - jeg tror, at det er en test af din generøsitet. Hun er en dejlig pige, og jeg ønsker, at hun skal have det godt med det, men det er mærkeligt", siger 47-årige Sarah Jessica Parker i et interview med modesitet Net-A-Porters onlinemagasin.

Vil du bo som Sex and the City-forfatteren? Lej hendes lejlighed her!

Men det er ikke det eneste, som lige nu er svært for skuespilleren, for efter hun er blevet mor til tvillingepiger, er hun for alvor blevet konfronteret med, hvor modsætningsfuldt det er at opdrage piger i forhold til sin ti-årige søn James Wilkie, som hun har med kollegaen Matthew Broderick.

"Åh gud! Jeg ved ikke, hvad der foregår i andre hjem, men i mit er det meget, meget anderledes og meget sværere, men jeg fortjener det sikkert. Følelserne bølger så meget højere. Skænderierne om tøj? Jeg er målløs. Vi har et helt mode-system for at komme skænderierne til livs", siger hun om tvillingepigerne Marion og Tabitha, der blev født med hjælp fra en rugemor i 2009.

Se SJPs (utroligt søde!) tvillinge-døtre her!

Første sæson af The Carrie Diaries sendes lige nu på den amerikanske tv-kanal The CW, og tv-serien vil desuden få dansk premiere på tv-kanalen 7'eren i løbet af foråret.

I galleriet kan du se nogle af de Sex and the City-outfits (fra den originale serie), som vi ALDRIG glemmer.

10 'Sex and the City'-outfits, vi aldrig glemmer

Relaterede artikler