Sådan gjorde Dakota Johnson sin krop klar til 'Fifty Shades Freed'

Foto: All Over Press

Dakota Johnson er kendt for sin rolle i filmtrilogien ’Fifty Shades of Grey’, hvor hun spiller den uskyldige og smukke Anastacia Steele, der mere end én gang viser sig som gud har skabt hende på det store lærred.

Der er ikke mange biograffilm, der har lige så mange hede scener som ’Fifty Shades of Grey’, og det kræver sin kvinde, at stille sig op foran et kamera uden en trevl på kroppen – men det kræver også en del træning!

Læs også: Se ELLEfits træningsvideo, der giver 5 gode øvelser til maven

Og nu kan du få et sjældent indblik i, hvordan den smukke skuespillerinde gjorde sin krop klar til de afslørende scener i den sidste film i trilogien, 'Fifty Shades Freed', gennem træning og hårdt arbejde. 

Dakota Johnsons personlige træner, Ramona Braganzam, har nemlig løftet sløret for, hvor og hvordan skuespillerinden trænede i løbet af de fem måneder, hvor filmen blev optaget, i et interview til det amerikanske magasin, Cosmopolitan

Læs hvordan Dakota Johnson skulle træne, hvilke øvelser hun skulle bruge, og hvordan hun fik tid til at træne, mens hun havde travlt med at optage de heder scener til den populære film i galleriet nedenfor... 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

... Og se hvorfor Dakota og Jamie Dornan aka Mr. Grey ikke trænede sammen!

Pssst... Brug pilene til at 'swipe' dig igennem galleriet:

Sådan gjorde Dakota Johnson sin krop klar til Fifty Shades Freed

Relaterede artikler