Thanksgiving Sådan fejrede kendisserne Thanksgiving anno 2018

Foto: Instagram - @kyliejenner

Den 22. november 2018 kunne amerikanerne fejre en af deres yndlingshøjtider nemlig Thanksgiving, hvor familie og venner fra nær og fjern mødes omkring middagsbordet for at fejre alt det, de er taknemmelige for og ikke mindst prise samværet.

Hollywood-stjernerne deltog naturligvis også i festlighederne, og flere benyttede lejligheden til at dele ud af Thanksgiving-traditionerne eller til at sige tak på de sociale medier. 

Læs også: Ariana Grande hylder kultfilm i musikvideo til superhittet 'Thank You, Next' 

Vi har samlet de bedste Thanksgiving-øjeblikke, så du kan få et indblik i, hvordan kendte personligheder som Kylie Jenner, Justin Bieber og Bella Hadid fejrede Thanksgiving anno 2018.

Justin Bieber og Hailey Bieber 

Justin Bieber og Hailey Bieber kunne i år fejre deres første Thanksgiving sammen som ægtepar, og det gjorde de ved at invitere begge parrets familier til en stor fællesmiddag. Popstjernen delte efterfølgende sine tanker omkring dagen på Instagram:  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Der blev også masser af tid til at fejre Haileys 22-års fødselsdag, som i år faldt sammen med højtiden. Dette involverede blandt andet, at Justin Bieber tog fusen på sin kone ved at smøre kage ud i hele hendes ansigt. Hailey tog det med et stort smil og lagde efterfølgende dette billede ud, hvorfor vi må formode, at han blev tilgivet:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez og hendes kæreste Alex Rodriguez lagde det sødeste familiebillede op på Thanksgiving, som viser parret og deres fire sammenbragte børn:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Blake Lively

Blake Lively er kendt for sine vittige opslag på de sociale medier, og hendes Thanksgiving-billede var ingen undtagelse:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nick Jonas og Priyanka Chopra

Nick Jonas fejrede Thanksgiving sammen med sin forlovede Priyanka Chopra og hendes familie i Indien, hvor han havde fået lov til at indtage ærespladsen forenden af langbordet:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lige siden Nick ankom til Indien har rygterne svirret. Mange fans mener nemlig, at han ikke blot er kommet for at fejre Thanksgiving med sin forlovede, men at deres bryllup rent faktisk vil finde sted i landet, nærmere bestemt på paladset ’Umaid Bhawan’.

Kylie Jenner

Kylie Jenner fejrede Thanksgiving sammen med kæresten Travis Scott, datteren Stormi Webster og hele Kardashian-Jenner klanen (på nær Khloé). For at gøre noget særligt ud af Stormis første Thanksgiving postede Kylie en række nye portrætbilleder af den lille familie på Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Khloé Kardashian

Khloé Kardashian skippede Thanksgiving-middagen hos sin mor Kris Jenner og tilbragte i stedet højtiden sammen med Tristan Thompson og datteren True Thompson:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Det lader altså til, at Khloé har tilgivet Tristan for at være hende utro, og at der ikke længere er dårligt blod imellem dem. 

Bella Hadid og The Weeknd

Bella Hadid og The Weeknd, som er full on igen, fejrede Thanksgiving i Abu Dhabi, hvor The Weeknd skulle afholde koncert. Bella har familie i området, og derfor overværede hun koncerten sammen med en håndfuld familiemedlemmer heriblandt sine to små niecer: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derudover fik parret også tid til lidt ørken-sightseeing med deres venner, hvor Bella poserede som en vaskeægte model: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Relaterede artikler