Sex and the City Så stor er lønforskellen blandt de fire Sex and the City-stjerner

Foto: MEGA

"And just like that..."

Hvis du har set ’Sex and the City’, er det svært at læse ovenstående linje uden at høre Sarah Jessica Parkers fortællerstemme som Carrie Bradshaw. Linjen er titlen på HBO Max' nye seriefortsættelse af originalserien fra 1998-2004, hvor Sarah Jessica Parker vender tilbage som Carrie Bradshaw. Hun får selskab af Kristin Davis og Cynthia Nixon i deres karakteristiske roller som Charlotte York og Miranda Hobbs.

Kim Cattral, der i den originale serie spillede den frembrusende karakter Samantha Jones, vender ikke tilbage, hvilket kan være grundet den store forskel, der eftersigende skulle have været på skuespillerindernes løn i forbindelse med de 6 sæsoner af 'Sex and the City'. 

Læs også: Sarah Jessica Parker deler teaser til ny 'Sex and the City' serie

Da rygterne om den nye seriefortsættelse spredtes på diverse sociale medier, kom det samtidig frem, at de nu tre skuespillerinder tilsyneladende alle bliver betalt ligeligt. Dette blev hurtigt sat i perspektiv med lønfordelingen mellem de fire skuespillerinder i originalserien, hvor lønforskellen var overraskende stor.

Er du nysgerrig på, hvormeget lønforskellen på de fire skuespillerinder er? Så læs med i galleriet herunder.

Forskellen på løn SATC

Læs også: Sarah Jessica Parker løser endelig årelangt skomysterie i 'Sex and the City'

 

Relaterede artikler