A Fashion Star Is Born Så meget har Lady Gagas stil udviklet sig fra 2010 til i dag

Foto: MEGA

A Star Is - bogstaveligt talt - Born. Lady Gaga, der i virkeligheden hedder Stefani Joanne Angelina Germanotta, har i den grad udviklet sin personligt stil over årene og særligt på det seneste, er stjernen begyndt at vise sig i store og stilsikre skrud fra de største designere. 

Engang kendte vi hende som pigen fra New York med det lange hår og lynet malet for øjet. I dag er extentions og lyn skiftet ud med Valentino, Marc Jacobs og Alexander McQueen. 

Læs også: Victoria Beckham lancerer sporty kollektion i samarbejde med Reebok.

Da Lady Gaga mødte op til Oscars i 2016 var der nye boller på suppen. Hvor hendes outfits førhen havde været anledning til grin og rynkede bryn, var der nu kun anledning til tabte kæber. Gaga havde valgt en sofistikeret buksedragt fra Brandon Maxwell, og vi begyndte at se på Lady Gaga med helt nye øjne. 

Ganske vist har der stadig været mindre klassiske outfits fra Lady Gagas hånd siden da, men det var som om, der skete noget der tilbage i 2016. Da kalenderen så skrev 2018, og Lady Gaga tilføjede skuespiller til sit CV med filmen, A Star Is Born, gjorde hun os for alvor opmærksomme på, at de grinagtige looks hører sig fortiden til. 

Hun tog for eksempel magten tilbage i et over sized Marc Jacobs suit i oktober 2018.

Og ikke bare er sangerinden/skuespillerindens outfits klædelige, de er faktisk vanvittigt smukke, og vi glæder os gang på gang til at se, hvad hun møder op i. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Særligt i forbindelse med filmfestivaller og visninger af Bradley Coopers, A Star Is Born, har Ally, som Lady Gaga hedder i filmen, sendt vores kæber i bordet. Vi nævner i flæng: det pink Valentino-skrud fra Venice Film Festival, den lyseblå Golden Globe-drøm (også fra Valentino) for slet ikke at nævne den monokrome, men åh så smukke, Calvin Klein-model fra Critics Choice Awards.

Du kan se alle de førnævnte kjoler i galleriet herunder - men først skal du se Lady Gaga anno 2010 og frem til i dag - for så meget har stjernenes stil nemlig ændret sig:

Så meget har Lady Gagas stil ændret sig fra 2010 til 2019

Relaterede artikler