'A Star is Born'-effekten Så meget er Bradley Coopers markedsværdi steget

Foto: MEGA

Bradley Cooper er i den grad steget i popularitet efter sin medvirken i filmen 'A Star is Born', hvor skønne Lady Gaga spillede ved hans side. De to gjorde det intet mindre end fantastisk, og filmen fik da også utallige prisnomineringer og vandt bl.a. både en Oscar, Golden Globe og BAFTA for bedste originale sang med sangen 'Shallow'. 

Bradley har dog længe været en eftertragtet herre i filmverdenen, og blev for alvor kendt, da han medvirkede i den første ’Hangover’-film tilbage i 2009 i rollen som Phil, hvilket gav ham en indtjening på omkring 600.000 dollars.

Siden blev der da også lavet både en 2’er og en 3’er, og det siges, at 2’eren gav Bradley en indtjening på 5 millioner dollars, hvilket altså er lidt over otte gange så meget 1’eren.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

2014 og 2015 har dog indtil videre været Bradleys bedste år, og begge år kom derfor han på Forbes' liste over de bedst betalte skuespillere. I 2014 tjente han hele 46 millioner dollars, og var dermed den 3. bedst betalte skuespiller, men han i 2015 tjente 41,5 million dollars og var den 4. bedst betalte skuespiller.

Det kørte med andre ord ret godt for Bradley, kan man vist roligt sige.

Og i januar 2017 skulle Bradley så, ifølge Celebrity Net Worth, have opnået en markedsværdi på omtrent 100 millioner dollars, og dette hovedsagligt på grund af filmene "The Hangover", "Silver Linings Playbook" og "American Sniper".

Læs også: The Oscars 2019: Aftenens største wow-øjeblik var Bradley Cooper og Lady Gagas 'Shallow'-optræden

Og nu her to år senere efter hans medvirken i 'A Star is Born', som i skrivende stund har en indtjening på cirka 431 millioner dollars, er der vist ingen tvivl om, at 2019 bliver året, der går over historien for Bradley Cooper rent indtjeningsmæssigt og også bliver året, hvor hans markedsværdi dermed vil stige eksplosivt. 

Relaterede artikler