RHOBH Real Housewives of Beverly Hills-stjerner møder op i samme kjole fra dansk it-brand

Foto: @realhousewivesofbeverlyhills

Optagelserne til sæson 11 af RHOBH er skudt i gang, og de glamourøse Hollywood-fruer var i den anledning samlet til frokost og bobler. Fruerne troppede som sædvanligt op i deres stiveste pus, men de to stilsikre damer Kyle Richards og Lisa Rinna var ved et tilfælde dukket op i identiske parisienne-looks – moderigtige hjerner tænker vel ens.

De to damer havde nemlig begge iført sig de samme polkaprikkede kjoler fra danske ROTATE Birger Christensen, der på rekordtid har opnået stor international anerkendelse

Læs også: Kim Kardashian bærer kjole fra spritnyt dansk brand, du måske ikke engang kender endnu

ROTATE Birger Christensen er et søsterbrand til det historiske modehus Birger Christensen, og er skabt i samarbejde med de to danske influencere Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdóttir – der i den grad forstår at fange pulsen på de største modetendenser. 

Lisa Rinna delte det sjove øjeblik med de matchende outfits fra ROTATE på sin Instagram med beskrivelsen: ”Ups, vi gjorde det igen.” 

Det eneste, der adskilte de to reality-stjerner var valget af accessories. De to outfit-tvillinger havde begge iført sig sandaler med hæl, dog i hver sin farve. Kyle Richards fuldendte looket ved at bære en stor hat, hvilket fik fans til at påpege ligheden mellem hende og Julia Roberts i filmklasikkeren ’Pretty Woman’. 

Real Housewives of Beverly Hills-stjernerne er ikke de eneste, der har kastet deres kærlighed over det danske mærke ROTATE. For ikke så længe siden, kunne vi spotte den yngste søster fra Kardashian/Jenner-klanen, Kylie Jenner, i ROTATEs skinnende, azurblå Rotie-bukser. 

Læs også: Kylie Jenner ifører sig nyt, dansk design

Det er ikke helt nyt, at kendisser bliver spottet i dansk design – men vi må indrømme, at vi synes det er ret cool, at et lille land som Danmark har så stor indflydelse på moden i kendisland. 

ELLE har samlet et galleri over alle de gange, hvor nogle af Hollywoods største kendisser kastede deres kærlighed over dansk design. 

Kendisser i dansk design

Relaterede artikler