YouTube Naomi Campbells personlige YouTube-kanal er vores nyeste besættelse

Foto: MEGA

Den 49-årige britiske topmodel og aktivist, Naomi Campbell, er kendt for lidt af hvert.

Først og fremmest er hun en af vores tids største supermodeller, der i 1990’erne styrede hele branchen sammen med modelkollegaerne som Christy Turlington, Claudia Schiffer, Cindy Crawford og danske Helena Christensen.

Men desværre er der ikke lutter gode ting at sige om den 1 meter og 77 centimeter lange bombshell.

Campbell er nemlig op til flere gange blevet beskyldt og dømt for voldelige overfald, og det gav i en periode topmodellen er særdeles dårligt ry.

Læs også: Kom med indenfor til Jennifer Lopez’ 50-års fødselsdagsfest – og se stjernens vilde look.

Meget tyder dog på, at Naomi, der næste år fylder 50 år, har lagt den slags bag sig. I dag bruger hun derimod masser af tid på sin YouTube-kanal, som hun oprettede for 8 måneder siden (fashionably late).

Og hvis du ikke allerede abonnerer på topmodellens videoer, kan det kun gå for langsomt.

I kanalens første video ”Welcome to my channel!” byder Naomi Campbell velkommen til kanalen, mens hun fortæller, at hun har besluttet at byde os indenfor, så vi kan lære hende at kende som en rigtig person. Modellen fortæller, at det har taget hende lang tid at komme til dette punkt, da hun altid har været bange for at dele ud.

Se videoen, der også byder på masser af billeder og klip fra Naomis liv fra barn til supermodel:

En anden vigtig video på kanalen, som du ikke må gå glip af, er den, der hedder ”My Relationship With My Mother”.

Naomis mor, Valerie Morris-Campbell, var bare 19 år, da hun fødte sin datter, og derfor har mor og datter også en meget tæt forhold. I denne video taler Naomi og Valeri blandt andet om en fælles kampagne, de lavede for Burberry, samt om Naomi som barn:

Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig holde dig opdateret på kanalens nyeste videoer. Netop nu er det seneste upload en video, hvor Naomi tager os med ud for at shoppe dagligvarer i Whole Foods.

Her deler hun blandt andet nogle af sine regler i forhold til, hvad hun spiser (og måske det er grunden til den to-die-for krop, som den 49-årige topmodel stadig besidder).

Kom med på shopping her:  

Du kan se alle videoerne på Naomi Campbells YouTube-kanal lige HER

 

 

 

 

Relaterede artikler