Ikonisk reunion Mean Girls-castet holdt reunion på den mest oplagte dato nogensinde

Foto: Mega

Mean Girls-fans har skulle vente hele 16 år på en reunion af castet, og d. 3. oktober blev drømmen om en reunion endelig til virkelighed takket være journalisten Katie Couric - og datoen kunne ikke være mere oplagt.

Den 3. oktober er nemlig kendt som den officielle Mean Girls-dag verden over grundet den ikoniske replik: ”On October 3rd, he asked me what day it was."

Den ikoniske chick-flick fra 2004, der er spækket med prisværdige replikker som: "On Wednesdays, we wear pink" og"Stop trying to make 'fetch' happen" er en af 00´ernes største og mest ikoniske filmklassikere, som den dag i dag stadig varmer vores nostalgiske filmhjerter. 

I et live-opkald med journalisten Katie Couric blev nostalgien fodret, da alle vores yndlingsskuespillere fra filmen, herunder Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Tina Fey, Lacey Chabert, Ana Gasteyer, Daniel Franzese, Jonathan Bennett, Rajiv Surendra, Lizzy Caplan og Tim Meadows deltog i en digital reunion med det formål at opfordre fans til at stemme ved det amerikanske valg.

Læs også: 20 ting, du ikke vidste om Mean Girls

I opkaldet delte det originale Mean Girls-cast deres yndlingsøjeblikke og replikker fra filmklassikeren.

Amanda Seyfried, der spillede Karen Smith, forklarede i opkaldet, at hun var meget begejstret for at skulle spille rollen som den dumme blondine, da det var præcis sådan hun undgik drama i gymnasiet – tænk engang, at det skulle være så nemt.

Lindsay Lohan forklarede også, hvordan hun i starten havde håbet på at få tildelt rollen som den onde Regina George, da hun var træt af at spille rollerne som de søde, lidt nørdede piger. Hun endte dog med at elske rollen som Cady Heron, da den mindede mere om hende selv. 

Den ikoniske film var meget forud for sin tid, da den med sin karikerede skildring af den hårde gymnasietid kom ind på emner, der stadig er meget aktuelle. 

Læs også: Her er de 25 sjoveste citater fra Mean Girls

Tina Fey, der har skrevet manuskriptet til filmen, afslørede at vi kan forvente at se meget mere til Mean Girls og ’The Plastics’. Hun har nemlig løftet sløret for, at de er gået i gang med at omdanne Mean Girls-musicalen fra 2017 til en spillefilm, og fans kan rent faktisk være med til at bestemme, hvilke skuespillere de ønsker i rollerne - det er da bare fetch. 

Se hele Mean Girls-castets reunion i instagram-postet her. 

Relaterede artikler