Nyt plot Margot Robbie får hovedrollen i ny Disney-film

Foto: Mega

Den 29-årige australiske skuespillerinde Margot Robbie, som vi blandt andet kender fra I, Tonya og Bombshell (der begge sikrede hende en Oscar-nominering) er meget snart akutel i en ny satsning fra Disney!

For det er netop blevet offentliggjort, at Pirates of the Caribbean atter vender tilbage... men ikke helt som vi kender den. Filmen vil nemlig blive skrevet fra et kvindeperspektiv, og er ifølge manuskriptforfatteren, Christina Hodson, ikke en direkte fortsættelse af de andre film, men en separat og original historie med et helt nyt plot.

Og hvem kunne tænkes at være bedre til at spille rollen som feministisk pirat-helt end den australske bad-ass-gudinde Margot Robbie? Vi kender hende (udover  I, Tonya og Bombshell) bl.a. fra Suicide Squad og Birds of Prey, hvor hun spiller den bindegale Harley Quinn, i en film, der udelukkende er produceret og spillet af kvinder, og hvor plottet om kvindenedgørelse i en mandsdomineret verden er omdrejningspunket - behøver vi egentlig at sige mere? 

Læs også: Flere Disney-film med Beyoncés medvirken er angiveligt på trapperne

Manuskriptforfatteren fra Suicide Squad og Birds of Prey er netop den samme, der skal skrive manuskriptet til Pirates of the Caribbean - nemlig Christina Hodson. Vi er derfor slet ikke i tvivl om, at der venter os et ægte girl-power eventyr, når Margot Robbie køres i stilling som pirat-helt med masser af smukke og kompetente kvinder både foran og bagved kameraet. Well done Disney!

Vi ved endnu ikke, Robbies pirat-eventyr får premiere, men vi holder selvfølgelig øjne og øre åbne!

Fik du ikke set Birds of Prey, så se med her, hvor vi har fundet filmens bedste klip med Harley Qiunn aka. Margot Robbie

 

 

Relaterede artikler