Nyt Hollywood-par Lady Gaga om sin nye milliardær-kæreste: "Han er mit livs kærlighed"

Foto: Mega

Det er næppe gået nogens næser forbi, at Lady Gaga gik Instagram-official med sine nye kæreste, Michael Polansky, midt i februar 2020, og noget tyder på, at kærligheden blomstrer vildt mellem dem.

I et interview den 17. april 2020 omtalte Gaga nemlig sin nye kæreste som ”the love of my life” .

Parret blev spottet i et hedt kys på restauranten NoMad i Las Vegas nytårsaften 2020, og indtil den 33-årige sangerinde præsenterede sin nye milliardær-kæreste, gik han under navnet ’mystery man’ af fans.

Men internettet fandt hurtigt ud af, at fyrens navn var Michael, da videoen af parret blev delt på Twitter.

Springer vi en måned frem, blev Gaga igen spottet med den såkaldte ’mystery man’ på en hotel-balkon i Miami, og der gik ikke længe før, magasinet Us Weekly fandt frem til, at sangerindens nye ’ven’ var milliardæren og entreprenøren Michael Polansky – tidligere Harvard-studerende og CEO for Parker Group. Med andre ord havde Gaga scoret sig en guldgrube, som ingen rigtig kendte.

Kort tid derefter gik Gaga dog Instagram-official med sin nye kæreste med et billede, hvor hun sad på hans skød, og den ukendte entreprenør blev straks kendt af alle Gagas fans.

Det ser ud til at sangerinden er ramt af Amors pil og tilsyneladende er helt vild med denne Michael Polansky.

I et interview med Morning Joe den 17. april 2020, hvor Gaga skulle annoncere sin deltagelse i One World: Together at Home-koncert (en støttekoncert i forbindelse med en coronaindsamling), omtalte hun helt afslappet Michael som hendes livs kærlighed. 

"Med Born This Way-fonden, min mor, Cynthia Germanotta, og vores co-founder Maya, som jeg elsker så højt, arbejder de sammen med mit livs kærlighed på noget for mental helbred,” lød det fra A Star Is Born-stjernen.

Vi ved indtil videre ikke meget om forholdet mellem Gaga og hendes nye milliardær-kæreste, udover at hun deler et par billeder af dem på sin Instagram i ny og næ. Fx har vi set dem tilbringe coronakarantænen sammen.

 I marts måned fortalte en kilde om Gagas nye forhold til nyhedsmediet ET;

"Hun forventede ikke at blive involveret så hurtigt efter sit sidste forhold, men hun begyndte at fortælle sine venner, at hun var fuldstændig smaskforelsket i ham. Alle, der har tilbragt tid med dem, kan se forbindelsen. De er fuldstændig ramt. Hendes venner har ikke set hende så glad i årevis. Der gik ikke længe før hendes venner også begyndte at beundre ham.”

To måneder inden nytårskysset med Michael Polansky datede Gaga som bekendt ingeniøren Dan Horton, og tilbage i februar 2019 brød hun forlovelsen med Christian Carino.

Trods det faktum, at Gaga har været romantisk involveret med to andre mænd på det seneste, så tyder sangerindens udtalelse altså på, at Michael Polansky måske kunne være den, der ’sealed the deal’ med Mother Monster!

Relaterede artikler