Instagram Kylie Jenners Instagram-rekord er blevet slået med flere millioner likes – og billedet tilhører ikke en kendis

Foto: MEGA

Kylie Jenner, også kaldet King-Kylie, slog i februar 2018 verdensrekorden for det mest ”likede” billede på Instagram. Hun fik hele 18 millioner likes, og dette fik hun for et billede af sin datter med en tekst, der offentliggjorde datterens navn; Stormi Webster.

Men nu, her et lille år efter, må King-Kylie altså se sig slået på Instagram- Af et æg…

En Instagram-bruger med navn @world_record_egg publicerede nemlig den 4. januar 2019 et billede af et æg med følgende tekst: ”Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this”.

Og det må man sige, at de gjorde!

I skrivende stund har billedet af ægget bevæget sig op på hele 25 millioner likes, og dermed slået Kylies rekord med flere højder.
 
Kylie valgte da også at imødekomme den nye rekord med humor. 
 
Hun postede nemlig den 13. januar 2019 en video af sig selv, hvor hun slår et æg i stykker og derefter prøver på at stege det på den varme californiske asfalt. Hun nøjedes med at give det teksten ”Take that little egg”.
 
Vis dette opslag på Instagram

Take that little egg

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

 
Sjovt nok, så er selve videoen, som Kylie har postet, ikke lavet i forbindelse med, at @world_record_egg ville slå hendes rekord. 
 
Videoen er faktisk tilbage fra en sommer, hvor det var så varmt, at Kylie visualiserede dette for sine følgere ved at forsøge at stege et æg på asfalten. Men det er da lidt af en tilfældighed, ikke?
 
Om ikke andet, så var videoen i hvert fald helt perfekt at poste i forhold til den aktuelle æg-gimmick fra @world_record_egg. 
 
 
Kylies billede har da også modtaget flere millioner af reaktioner, men det er altså stadig ikke helt nok til at slå rekorden, som ægget har sat.
 
King-Kylie må derfor i tænkeboks over, hvordan hun erobrer sin titel som indehaver af Instagrams mest likede post tilbage. Men mon ikke hun nok skal komme stærkt igen?
 
 
 

 

 

Relaterede artikler