Lip Kit Queen Kylie Jenner kommenterer på, hvorvidt hun er "self-made billionaire"

Foto: MEGA

Kylie Jenner blev i 2019 kåret som verdens yngste "self-made billionaire".

Den 21-årige reality-stjerne grundlagde makeup-brandet, Kylie Cosmetics, i november 2015, og siden da er kurverne i den virksomhed kun gået en vej: Opad.

Men mens millionerne er tikket ind, og cifrene på bundlinjen nærmest er vokset ud af excel-arket, har kritikerne ikke ligefrem holdt igen med deres mening.

Mange har nemlig beskyldt Kylie Jenner for at være alt andet end "self-made", idet de har tilskrevet hendes efternavn, Jenner, og hele hendes Kardashian-familie en stor del af æren for den store succes, og det at hendes ’net worth’ nu er oppe på 1 billion dollars (altså rundt regnet 6,65 milliarder danske kroner).

Det er særligt de såkaldte 'Lip Kits', der har gjort Kylie Cosmetics til en kæmpe succes.  Foto: Kylie Cosmetics

Det er særligt de såkaldte 'Lip Kits', der har gjort Kylie Cosmetics til en kæmpe succes. 

Og Kylie kommer da heller ikke fra en hvilken som helst familie. For bare lige at ridse dent velkendte samtræ op, så er hun datter af Kris Jenner og Bruce Jenner - der den dag i dag hedder Cailyn.

Hendes enorme søskendeflok tæller Kourtney, Kim, Khloé og Rob Kardashian samt topmodelstoresøster, Kendall Jenner. Fik vi i øvrigt nævnt, at en af verdens mest kendte rappere, Kanye West, også danser med rundt om juletræet qua hans ægteskab til storesøster, Kim?

Læs også: Kom med indenfor hos Kylie Jenner når hun går sit nye hjem igennem sammen med Kris Jenner.

Jo jo, berømmelse – og ikke mindst penge - er der nok af i Kylie Jenners omgangskreds, der desuden tæller hendes baby-daddy og rapper, Travis Scott.

Men når Forbes sætter titlen ”verdens yngste self-made billionaire" på hende, og når verdens førende ordbog, Dictionary.com, i øvrig tweeter enstemmigt i, så må er nok være noget om snakken.

”Er vi ikke kommet over dette punkt. Self-made = at opnå succes uden hjælp”, skrev Dictionary.com:

Og nu italesætter Kylie Jenner altså for første gang kritikken, der går på, hvorvidt hun er ”self-made” eller ej.

Jeg kan ikke sige, jeg har gjort det selv”, fortæller Kylie i et nyt interview med The New York Times. ”Hvis de kun taler finansielt, så ja, jeg har ingen arvede penge. Men jeg har fået en masse hjælp og en kæmpe platform”.

Og således hævede King Kylie sig lige over masserne og indrømmede, ja, hun har fået hjælp, men finansielt ér og bliver hun verdens yngste self-made billionaire.

Hvis du vil se, hvordan sådan en en tager sig ud, kan du scolle igennem galleriet herunder, der viser den store skønhedsforandringen makeup-milliardæren har været på: 

Se Kylie Jenners ekstreme skønhedsforvandling

 

Relaterede artikler