Privatfly Khloé Kardashian har netop vist et glimt af Kylie Jenners privatfly indefra

Foto: Mega

Kardashian/Jenner-familien rejser med privatfly, som vi dødelige kører med bus. 

I hvert fald de allerrigeste af dem, der har råd til sit helt eget, private fly, og dét er der ingen ben i for den 22-årige milliardær Kylie Jenner. 

Takket være hendes storesøster Khloé Kardashian fik vi for nyligt et sneak peek af Kylie Jenners luftbårne transportmiddel indefra…

Khlóe Kardashian tog os nemlig med indenfor i Kylie Jenners privatfly, da hun postede et billede af en glødende solnedgang fra sit vinduesæde på sin instagramstory natten til den 16. juni 2020.

Det var særligt en cocktailserviet, hvorpå der stod Kylie Air, der sprang i øjnene på os og afslørede, hvor Khlóe befandt sig.

Foto: @khloekardashian

Med flyets prangende lyserøde farve var det ikke til at tage fejl af, at dette luksuriøse transportmiddel tilhørte den lyserødelskende, 22-årige makeup-dronning, Kylie Jenner, der angiveligt har spenderet mellem 331-464 millioner kroner på det specialindrettede fly.

En pris, der nok får de fleste til at vende det hvide ud af øjnene – men fair nok, når man er én af verdens yngste milliardærer (som Kylie ér med sin formue på mere end 6,6 milliarder kroner...)

Læs også: Her er verdens 10 yngste milliardærer.

Udover Khlóe Kardashians sneak peek, postede den unge milliardær også selv et billede af sin to-årige datter, Stormi Webster, tilbage i januar 2020, da hun tog datteren med på sin første tur i privatflyet – hvor turen gik til Orlando, for at de kunne tage i Disneyland med Stormis far, rapperen Travis Scott.

Og også her fik vi et kig til flyets lyserøde interiør:

View this post on Instagram

storm’s first disney trip ☑️🦋⚡️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Denne gang var destinationen ikke Disney World, men det er meget sandsynligt, at Kylie Air (med Khlóe ved vinduespladsen) var på vej mod Cody, Wyoming, hvor hele Kardashian/Jenner-klanen fejrede Kim og Kanyes ældste datter Norths 7-årige fødselsdag på West-parrets ranch.

Psst! Kan du godt miste pusten lidt over alle Kardashian/Jenner-familiemedlemmerne? Så kig med i galleriet herunder, hvor vi har samlet stamtræet til dig:

Alle Kardashian-søsternes børn og deres navne

Relaterede artikler