Podcast Kalder alle Beverly Hills-fans! Ny podcast er som skabt til dig

Foto: Bevery Hills
Det er akkurat tre årtier siden, at vi for første gang mødte vennegruppen fra den ikoniske tv-serie, Beverly Hills og selvom vi stadig kan se den igen og igen, så er nyheden om en podcast med en masse deltajer, minder, hemmeligheder og meget mere, en virkelig kærkommen nyhed. De to kvindelige hovedpersoner, Tori og Jennie er nemlig gået sammen for at hylde, mindes og fortælle om serien, i deres podcast 9021OMG, der kommer til at give os et unikt indblik om i livet udenfor serien.
For imens at Kelly og Donna var hinandens BFFs i 90210, så endte de faktisk også med at blive bedste veninder i virkeligheden og her 30 år senere fortæller de, at de aldrig har været tættere end det de er nu. "Nogle gange kan venner komme og gå, men vi har været venner i tredive år," siger Spelling. "Vi har gennemgået årtier sammen, hvor vi har forandret os som kvinder.
Nu er vi mødre, og det forhold vi har til hinanden har været det eneste, der har kunne bestå igennem alt den tid”.
Og nu går de to skuespillerinder på hhv. 47 år og 52 år altså sammen om denne nye podcast, hvor de sammen vil se tilbage på de gamle episoder af showet, som løb i ti sæsoner før vi vemodigt måtte sige endeligt farvel i år 2000. 
”Der er mange af vores fans, der siger til os, at de slet ikke kan forstå at vi faktisk stadig er bedste venner,” siger Spelling. ”Vi startede derfor med, at vi bare ville lave en venindepodcast, men synes derefter at det kunne være sjovt at blande det med vores tid i Beverly Hills. Egentlig mest for vores fans skyld. Vi har så meget at fortælle, så det bliver virkelig sjovt.

Gensynet med den originale serie bliver faktisk et lidt ukendt land for Jennie Garth, der spillede Kelly Taylor. For som hun fortæller, så har hun aldrig set en eneste episode fra a til b; ”Jeg tror ikke, jeg har set en eneste episode hele vejen igennem," siger hun. "Men tit kan jeg godt lide at have det kørende på tv’et i baggrunden, når jeg laver mad. Så mindes jeg alle de fantastiske oplevelser vi havde sammen og vores gode venskaber, der var imellem os alle. Og så selvfølgelig alt det sjov og ballade vi havde.

Læs også: Mean Girls-castet holdt reunion på den mest oplagte dato nogensinde

Men der er også en helt særlig årsag til at de to skuespillerinder laver denne podcast. De vil nemlig gerne dele nogle af deres særlige minder om deres elskede co-star og ven Luke Perry, der døde i 2019. ”Jeg tror, det vil blive en fantastisk hyldest at kunne genleve- og opleve de specielle øjeblikke, som vi skabte med ham”, siger Spelling. Og Garth tilføjer; ”min intention med det er at være taknemmelig og bare mindes de fantastiske ting.”

Vi bliver så nolstalgiske ved tanken, og glæder os til at komme med bagom, hvor vi forhåbenligt både vil blive klogere, få os nogle gode grin og lære vores gamle, 90201-venner endnu bedre at kende.

Indtil da kan du jo swipe igennem galleriet og se alle skuespillernes ret vilde udvikling fra de farvede 90'er til i dag.

'Beverly Hills 90210' dengang og nu

Relaterede artikler