Spottet på Instagram Hollywoods vildeste Halloween-looks

Fotos: Instagram

Traditionen tro blev Halloween fejret d. 31. oktober - og selvom det i år er en lidt anderledes fejring af festlighederne, afholdte det bestemt ikke de kendte Hollywood-stjerner for at gå all in på udklædning som altid. 

Hollywoods kendisser leverer altid nogle ekstremt vilde Halloween-udklædninger, der år efter år slår os bagover af fascination. Heldigvis er i år ingen undtagelse - måske har de endda haft ekstra god tid til at planlægge deres kreative kostumer? 

Læs også: Kylie og Kendall genskaber gammelt Halloween-billede fra deres barndom

På denne tid af året er den tyskfødte topmodel Heidi Klum bedst kendt som dronningen af Halloween, og hun plejer altid at være på toppen af listen over de vildeste outfits.

Men i år har Heidi ikke kreeret et vildt og iøjnefaldende kostume... Hun har derimod, med hjælp fra sin familie, kreeret sin helt egen Halloween-film, hvor hun med noget body paint gør det modsatte af, hvad hun plejer, og 'blender' ind i omgivelserne. Videoen tager fem minutter og fortæller et særligt, 'uhyggeligt' budskab om at holde Halloween derhjemme med sin familie. Hvis du er lige så nysgerrig som os, kan du se den HER. 

Læs også: Analyser viser: Disse gyserfilm får dit hjerte til at banke hurtigst

Men det er heldigvis ikke alle stjerner, der har sat de vilde kostumer på hylden til fordel for en karriere som instruktør og skuespiller i uhyggelige Halloween-film.

ELLE har spottet mange ekstreme og flotte kostumer på Instagram - blandt andet en kendt sangerinde, som har klædt sig ud som sin mands ekskæreste og en kendt baby, der vises frem for første gang som mini-Hulk.

Du kan se alle kostumerne i galleriet herunder, hvor ELLE har samlet de 20 vildeste Halloween-looks fra i år. 

Halloween-looks 2020

Relaterede artikler