Navne-mysterierne Her er historien bag alle Kardashian/Jenner-børnenes vilde navne

Foto: Instagram

Fortællingen om Kardashian-familien er som bekendt ikke just den typiske historie om et par B-liste-kendisser, men en derimod en fortælling om the american dream (... man kunne fristes til at sige på speed.) 

Søstreklanen, der er blevet til et forretningsimperium med momager Kris Jenner i front, har selvfølgelig ikke skabt et milliardimperie på tilfældigheder, men derimod ud fra en gennemtænkt og benhård agenda.

Og startede den mon allerede dengang Kris navngav sine fem døtre med det samme forbogstav, som hende selv? Coincidence?

Næ nej, her er intet overladt til tilfældighederne, og derfor er de 10 Kardashian/Jenner-arvinger, der er kommet til verden siden 2009 selvfølgelig heller ikke navngivet uden en tanke eller to bag. Nej, der er faktisk en mening (eller formodede meninger) bag alle de, ja hvad skal vi sige, usædvanlige navne, og dem har vi fundet frem, så du kan blive endnu klogere på familien.

Læs også: 25 regler, familien skal følge under Keeping Up With the Kardashians-optagelserne

Nogle undrer sig måske over, at ingen af de 10 Kardashian/Jenner-børn har fået et K-navn, men det er der (selvfølgelig) en forklaring på. I hvert fald når det kommer til Kims børn, for ifølge flere medier, så har Kim udtalt, at hun i så fald ville frygte, at pressen kunne finde på at skabe en forbindelse imellem familien og KKK (aka. Ku Klux Klan), fordi Kim, Kanye og et babynavn med K netop ville kunne forkortes: KKK.

I galleriet kan du læse om alle Kardashian/Jenner-børnenes navne og blive klogere på, hvorfor de har fået lige netop dét navn.

Meningen bag Kardashian-børnenes navne

Relaterede artikler