Halloween Her er de bedste Halloween-outfits fra kendisserne

Foto: Ritzau/Scanpix

Vi nærmer os så småt den 31. oktober og dermed årets uhyggeligste aften, Halloween, hvor hekse, genfærd og mørkets magter ifølge den gamle folketro slippes løs.

I dag benytter mange lejligheden til at trække i deres bedste udklædningstøj for at stemme dørklokker med børnene eller tage til en af de mange Halloween-fester, som er blevet mere og mere populære de seneste år.

Nogen, der går all-in på Halloween-kostumerne er Hollywood-stjernerne. De har selvfølgelig også den fordel, at de har et helt hold af stylister og make-up artister bag sig, som kan hjælpe dem med at opnå det helt rigtige Halloween-look. Men ikke desto mindre så tager kendisserne hvert år pusten fra os med deres ekstravagante kostumer. 

Selvom de fleste nok associerer Halloween med gys og gru, så er begivenheden for kendissernes vedkommende mere blot end anledning til at klæde sig ud. Derfor varierer kostumevalget også lige fra zombiebrud og skelet til ikoniske musikere og superhelte.

Den ukronede dronning af Halloween i kendisland er uden tvivl topmodellen Heidi Klum, som hvert år afholder en af Hollywoods største Halloween-fester, hvor hun gang på gang overgår sig selv med vilde kostumer.

En af Heidi Klums bedste udklædninger til dato var uden tvivl, da hun klædte sig ud som den sexede tegneseriefigur Jessica Rabbit, der krævede flere dages arbejde med proteser – så kan man altså tale om at gå all-in!

Læs også: Se alle Heidi Klums vilde Halloween-outfits

Andre kendisser, som også gør det ekstra godt i Halloween-afdelingen, er Kardashian-Jenner klanen, hvor især Kim gennem tidens løb har imponeret os med sine opfindsomme Halloween-outfits – tænk bare på sidste år, hvor hun og BFF’en Jonathan Cheban var klædt ud som Cher og partneren Sonny.

Hvis du står overfor en kommende Halloween-fest, men stadig mangler at finde det helt perfekte outfit så se med i galleriet, hvor vi har samlet nogle af kendissernes bedste Halloween-kostumer gennem tiden. 

Kendissernes vilde Halloween-outfits

Relaterede artikler