Gwyneth Paltrow og Stella McCartney i nyt samarbejde

Det ser nu ud til, at den 40-årige skuespiller og stilikon Gwyneth Paltrow skal indgå et samarbejde med den 41-årige designer Stella McCartney. Hollywood-stjernen har i hvert fald lækket informationer om et muligt parløb med sin veninde i forbindelse med et nyt projekt, der vedrører den blonde skønheds website Goop.com.

På hjemmesiden skriver Gwyneth Paltrow ugentligt om rejser, mode, mad og sund livsstil, og nu er der altså dukket en mystisk meddelelse på hjemmesiden og Stella McCartneys Facebookprofil.

"Stella McCartney. goop. Lancering September 2013", står der ifølge contactmusic.com.

Men der er ingen detaljer om samarbejdet, og lige nu gættes der på, at temaet er alt lige fra solbriller, sko og selv tasker. I forvejen er der en solbrillekollektion under Goop-mærket, og der er ligeledes en special-kollektion af neglelak, der er blevet til i et samarbejde mellem Goop og mærket Butter London.

Den 23. august deltog både Gwyneth Paltrow og Stella McCartney ved en britisk havefest i Amagansett i New York, som designeren holdt for Goop. Ifølge contactmusic.com deltog Gwyneth Paltrow ligeledes ved en af Stella McCartneys fester i designeres butik i Hollywood sidste år, hvor Avengers-skuespilleren og hendes mand Chris Martin efterfølgende angiveligt insisterede på at blive kørt til middag på en restaurant bare fire bygninger væk.Gwyneth Paltrows cool stil

Relaterede artikler