Fra prinsesse Diana til Gigi Hadid: Se de 13 bedste revenge-looks gennem tiden

Foto: All Over Press

Da prinsesse Diana troppede op til en fest i november 1994 iført en perfekt og velsiddende udgave af ’den lille sorte’ kjole med overdådige diamantsmykker som accessories, fik hun hele offentligheden til at tabe kæben på gulvet.

For ikke nok med at kjolen var afslørende og prinsessen viste barm, så så prinsesse Diana også nærmest henrykt ud, selvom hun netop i den tid befandt sig i en stor mediestorm efter bruddet med prins Charles. En mediestorm, der synes at forfølge den stakkels prinsesse, der egentlig bare gerne ville være lidt i fred.

Læs også: Power-parret Gigi Hadid og Zayn har slået op

For hvis der er én ting, man har lyst til – og brug for – efter et break up, så er det fred og ro til at komme sig følelsesmæssigt efter den rutsjebanetur det altid er at slå op med en partner.

Men hvis du spørger disse 13 power-kvinder i galleriet nedenfor, så var der ikke meget tid til at komme sig følelsesmæssigt efter bruddene med deres kærester og ægtefæller.

Taylor Swift skulle eksempelvis overrække en pris ved det årlige Country Music Awards i 2016, kort tid efter sangerinden havde gået fra Calvin Harris. Og Gigi Hadid skulle stråle på den røde løber til American Music Awards, kort tid efter hun havde slået op med sangeren Joe Jonas i 2015.

Kvinderne havde altså ingen tid til at ligge derhjemme og græde horisontalt ned i en skål Ben & Jerrys. I stedet måtte de finde de smukkeste designerkjoler frem fra blandt andet Dior som Kate Moss og klippe sit hår kort som Gigi Hadid for at markere en frisk start.

Kate, Gigi samt 11 andre kvinder måtte altså tage ordsproget ’op på hesten igen’ ret seriøst. Og hvad er egentlig en bedre hævn end at vise sig lige efter et break-up iført den smukkeste kjole, de smukkeste smykker og den pæneste makeup?

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Det er i hvert fald stensikkert, at disse cool-cats har sørget for at bekræfte, at man ikke ved hvad man har, før man har mistet det – og efter at have set deres ekser i disse smukke kjoler, har både Calvin Harris og Joe Jonas nok siddet en stille stund for sig selv og tænkt netop dét.

Vi tager her et tilbageblik på de sejeste 13 kvinder, der kort tid efter brud med deres mænd måtte finde de smukkeste kjoler frem og stråle for pressen som aldrig før. Se de flotteste revenge-kjoler gennem tiden i galleriet lige her:

#girlpower!

Fra Gigi Hadid til prinsesse Diana: Se de 13 bedste revenge-kjoler gennem tiden

Relaterede artikler