Ny julesang Flyt dig, All I Want for Christmas, Mariah Carey laver ny julesang med andre kendissangere

Foto: Mega

Når man siger julesang, så siger man også ”All I Want for Christmas” med Mariah Carey.

For det kan vist ikke være gået nogens næse forbi, at Mariah Carey er særligt kendt for julehittet ”All I Want for Christmas”, som hvert år i december bliver spillet uafbrudt på alle radiokanaler og streamingstjenester.

Læs også: Rihanna åbner skole, og du kan blive hendes elev

Det ser dog ud til, at vi godt kan begynde at pakke julehittet væk, for alt tyder på, at Mariah Carey er godt i gang med at indspille et helt nyt julenummer, og denne gang er det sammen med to andre store og dygtige kunstnere.

Tilbage i august 2020 blev det bekræftet, at sangerinden, Mariah Carey, ville udgive en helt speciel juleproduktion i år, og den skal efter sigende indebære både dans, sang og animation - og hvem ved, måske også et par gæstestjerner?

Det kunne man i hvert fald fristes til at tro, eftersom rygtet går på, at Mariah Carey har teamet op med to andre sangerinder, nemlig Ariana Grande og Jennifer Hudson.

Rygterne om et eventuelt samarbejde mellem de tre sanggenier, er opstået i forbindelse med et af Mariah Careys seneste instagramopslag. Fredag den 9. oktober 2020 postede hun nemlig et ganske særligt billede på sin profil.

Instagramopslaget, som i øvrigt har en juletræs-emoji som billedtekst, forestiller tre instruktørstole, som hver især har et sæt initialer, herunder AG, MC og JH.

View this post on Instagram

🎄

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Netop initialerne har vakt debat i kommentarfeltet, idet flere af de tre sangerinders følgere mener, at initialerne står for Ariana Grande, Mariah Carey og Jennifer Hudson.

Om dette er sandt vides ikke endnu. Ingen af de tre sangerinder har be- eller afkræftet rygterne, men vi venter i spænding på at høre, om den perfekte juletrio, Ariana, Mariah og Jennifer, mon redder dette års juleplayliste.

Relaterede artikler