Luksus-ejendomme Få et overblik over alle Kardashian/Jenner-familiens ejendomme

Foto: @kyliejenner/Trulia.com

Efternavnene Kardashian og Jenner får nok en klokke til at ringe hos de fleste – men vidste du, at Kardashian/Jenner familien ikke alene kan prale af deres genkendelige efternavne, men at de derimod også kan tilskrive sig titlen som flerdobbelte husejere?

Når familien ikke har travlt med at filme deres eget realityprogram Keeping up With the Kardashians, så har de nemlig travlt med at dominere boligmarkedet…

I en alder af blot 19 år købte det yngste skud i søskendeflokken Kylie Jenner sin fjerde ejendom – og vi snakker ikke ligerem en lille to-værelses med en diskret beliggenhed, men en 1.207 kvadratmeter ejendom i Hidden Hills, Californien til 8,2 millioner kroner! Mens andre familiemedlemmer har betalt +100 millioner for deres huse. 

Læs også: Se Kylie Jenners nye palæ til 250 millioner.

Det er svært at forstå, hvordan Kardashian/Jenner-familien kan holde styr på sine ejendomme, for de ejer op til flere hver. Og familien er jo heller ikke ligefrem lille.

Er du blevet nysgerrig? Så klik med i galleriet nedenfor og få det fulde overblik over Kardashian/Jenner-familiens ejendomme: 

Få et overblik over alle Kardashian-Jenner-familiens ejendomme

Læs også: Se Kylie Jenners nye palæ til 250 millioner.

Relaterede artikler