Forårsforelskelse Er dette tegn på, at Rihanna og Drake flirter igen?

Foto: Mega

Sangerinden Rihanna og rapperen Drake har kendt hinanden siden 2005, og som bekendt fulgte der sidenhen et langvarigt on-and-off-forhold.

De havde deres første rigtige date i 2009 og datede i perioder indtil oktober 2016, hvor de officielt brød med hinanden. I de mellemliggende år nåede de to sangstjerner både at danne par og udgive flere hits sammen.

Måske er det bare forårskuller, men noget tyder på, at Rihanna og Drake flirter igen...

Rihanna og Drake ses højst sandsynligt ikke på grund af 'coronakarantænen', men de to ekskærester flirtede offentligt trods afstanden i kommentarsektionen på DJ Spades Instagram, da han sendte live den 25. marts 2020.

Flere fans fangede tilsyneladende den boblende flirten, for det blev til mange screenshots af Drake og Rihannas kommentarer til hinanden.

”DUB PLATE COME PRETTY LIKE A FENTY FOUNDATION,” skrev Drake fra sin Instagram, hvorefter Rihanna svarede fra sin Instagram-konto; “Giv Drake noget vand.”

Drake kommenterede drillende igen, ”Hahahahahahaha yo, du har en slem attitude @badgalriri,” og skrev efterfølgende ”Rihanna drop R12 right now,” – som var en hentydning til, at fans (måske inklusiv ham selv) havde ventet længe på hendes niende album R9.

Foto: Instagram

Rihanna og Drake er begge officielt singler – og de blev sidst spottet sammen i januar kort efter Rihannas brud med den saudiarabiske milliardær og forretningsmand Hassan Jameel – måske Drake ser sit snit til at vinde sangerindens hjerte tilbage?

Han skulle efter sigende altid have haft et lidt bedre øje til Rihanna, end hun har haft til ham, og Drake udtalte tilbage i 2016 ved MTV’s VMA-show; ”Jeg har været forelsket i hende, siden jeg var 22 år.”

Måske Drake og Rihanna kunne blive en ting igen? Fingers crossed! 

Psst! Som to pionerer i musikbranchen, er Rihanna og Drake et åbenlyst match, men det er ikke alle Hollywood-par, der er lige oplagte. I galleriet herunder har vi samlet de 21 mest umage par i Hollywood:

De 21 mest umage par i Hollywood

 

Relaterede artikler