KUWTK En A-Z ordbog over Keeping Up With the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke

Foto: Keeping Up With the Kardashians

Vi har fulgt dem i tykt og tyndt igennem de sidste 14 år, og nu er en æra forbi. Det er slut med at følge med i den famøse, amerikanske Kardashian/Jenner-families liv.

Men med en afslutning følger også en masse gode minder, og der er rigeligt at kigge tilbage på efter 14 års reality-optagelser.

Siden familiens debut med E!-serien, ’Keeping Up With the Kardashians’, i 2007, har vi fulgt henholdsvis mor Kris, far Caitlyn, bror Rob og søstrene Kourtney, Kim, Khloé, Kendall og Kylie i alle livets op- og nedture, og uanset om dagen har budt på familiedrama eller photoshoot, så har vi været med!

Læs også: Kylie Jenner har oprettet en ny, gådefuld profil på Instagram, som får os til at sætte spørgsmålstegn ved kendissens fremtid

Man kan elske eller hade dem, men man kan ikke komme udenom, at familien Kardashian/Jenner er en af vor tids mest populære familier, og at de om nogen har haft indflydelse på både trends og talemåder gennem de sidste 14 år. 

ELLE har derfor i galleriet herunder samlet en A-Z ordbog over de mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke fra ’Keeping Up With the Kardashians’ – enjoy!

Læs også: Kanye West spottet på date med Hollywood-kendis efter Kim K-brud

En A-Z ordbog over Keeping Up With the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke

Læs også: Her er den egentlige grund til, at Kim Kardashian søgte om skilsmisse

Relaterede artikler