Elin Kling er blevet gift! Se alle billederne fra bryllupet

Elin Kling har netop instagrammet et kærlighedsbillede med sin mand Karl (Kalle) Lindeman. Og selvom den smukke blogger, stylist og forretningskvinde Elin Kling ikke har delt meget ud af den store dag og ikke mindst forberedelserne til brylluppet på diverse sociale medier, så har hendes familie og venner heldigvis!

Læs også: Derfor er Elin Kling stilikon

Brylluppet strakte sig over flere dage og startede allerede torsdag aften, hvor Elin havde samlet vennerne på Milles og Riche i Stockholm. Fredag aften sov Elin, traditionen tro, uden sin kommende ægtemand, men sammen med sin nærmeste veninder og søsteren Karin på Hotel Diplomat i Stockholm. Lørdag blev de forelskede par viet i Skridskopaviljongen på Katellholmen i Stokcholm, derefter fulgte drinks på Lydmar Hotel inden det gik løs med stor middag og dans til den lyse morgen på Café Opera og Operakälleren.

Læs også: Elin Kling lancerer sin egen tøjlinje

Se det nygifte par, brudevalsen, gæsterne og de smukke kjoler - vi har luret Instagram igennem for jer og samlet et galleri med de aller bedste øjeblikke fra Elin Kling (Lindman?) og Kar Lindmans bryllup.

Stort tillykke til det meget smukke og forelskede par fra ELLE!

Brug pilene i galleriet for at se billeder.

Elin Kling er blevet gift! Se alle billederne fra bryllupet

Relaterede artikler