Drømmemanden Drake har samlet på Birkin-tasker til sin fremtidige kone i årevis - se samlingen her!

Foto: Mega

Den canadiske rapper, Drake, er god for mange hundrede millioner - og tilsyneladende også en eksklusiv samling af Birkin-tasker!

I 2017 afslørede Drake nemlig i et interview, at han havde samlet på Birkin-tasker i årevis til ”the women I end up with”.

Drakes afsløring efterlod fans måbende, men champagnepapi (som Drake hedder på Instagram) har aldrig vist den eksklusive samling frem – før nu!

Det amerikanske boligmagasin, Architectural Digest, fik for nyligt adgang til Drakes hjem for at lave en historie om rapperens Toronto-palæ, og her fik hans lager af luksusvarer endeligt sin offentlige debut.

Drakes future wife bliver altså udstyret med nogle af de dyrebareste og mest sjældne tasker i verden med priser på op til flere millioner kroner hver!

Læs også: Kom med indenfor i Kylie Jenners million-dollar-taskerum

Den enorme samling fra luksusmærket Hermès kommer, ifølge Architectural Digest, til sin ret i Drakes toetagers skab, der er pyntet med ametyster, bjergkrystaller og siddepladser betrukket med lammepels.

Et foto af garderoben viser det overdådige klædeskab med rapperens sko i fokus, men hvis du ser godt efter, kan du i spejlrefleksionen på væggen til venstre spotte flere hylder fyldt med tasker – og vi er udmærket klar over, hvilken samling, der har plads der – nemlig rapperens uvurderlige samling af Birkin-tasker.

Drake er ikke ligefrem gået ydmygt til opgaven, hvilket især én taske beviser. Billedet afslører nemlig, at Drake ejer en Himalaya Birkin, der er en af verdens mest sjældne tasker, og som sidst blev solgt på auktion til omtrent 2.700.000 danske kroner. Hvem mon en dag bliver mrs. Drake og dermed kan svinge den over armen?

"Det er overvældende high-luxury,” sagde Drake om sin 50.000 kvadratmeter store bopæl i interviewet. ”Dette kommer til syne gennem størrelsen på vælserne, materialerne og detaljerne i gulve og lofte.”

Og med hylder fyldt med tasker, der koster mere end en gennemsnitlig bil (eller måske lejlighed), er denne pointe bestemt modtaget!

Psst! Bliv klogere på Birkin-tasken og dens historie i galleriet herunder, hvor vi har samlet 10 facts om verdens måske mest hypede taske:

10 cool facts om Hermès' Birkin Bag

Relaterede artikler