Stjernetegn Disse stjernetegn er mest villige til at udspionere deres kæreste

Foto: Mega

Kan du nogle gange komme til at overtænke eller ligefrem få en mistanke om, at din kæreste skulle skrive med nogle bag din ryg? Har du endda haft kriblen i fingrene efter lige at lure lidt på hans telefon eller computer? 

Du er helt sikkert ikke den eneste, og det er faktisk mere almindeligt at mistænke og spionere lidt på sin partner, end vi er glade for at indrømme.

Er den ene part usikker på større eller mindre ting i jeres forhold, kan det måske få ham/hende til at søge opmærksomhed andre steder, og det kan få den anden part til at tro, at deres partner ikke er særlig tiltrukket af dem mere, hvilket kan føre til tillidsproblemer.

Med det in mente, var eksperter hos Psychic World nysgerrige efter at finde ud af hvilket stjernetegn, der er mest villig til at udspionere deres kæreste.

For at finde ud af det, har de spurgt mere end 2.000 personer, om de nogensinde kigger i deres kærestes telefon og computer for at se, om de kan finde noget snavs på dem, og de blev derefter delt ind i stjernetegn.

Læs også: Horoskop: Sådan bliver din maj måned

Resultat var måske ikke så overraskende igen - eller hvad? Det viste sig nemlig, at løver, krebs og fisk er de absolut mest nysgerrige og slemme til at kigge i deres bedre halvdeles telefoner og computere…

Se hvor villige alle de forskellige stjernetegn er til at udspionere deres kærester i galleriet herunder – i rækkefølgen mest til mindst villig:

Disse stjernetegn er mest villige til at udspionere deres kæreste

Relaterede artikler