Hjemmekoncert Chrissy Teigen var særdeles casual klædt til John Legends intime corona-koncert

Covid-19 er over os, og vi bliver på det strengeste opfordret til at blive hjemme og holde afstand – så det gør vi selvfølgelig! Og det behøver faktisk ikke at være så kedeligt endda.

Model, kogebogsforfatter og tv-personlighed Chrissy Teigen viste os netop en af teknologiens mange faciliteter, da vi fik lov til at opleve hende kun iført et håndklæde til ægtemanden John Legends hjemme-intimkoncert, som han sendte direkte fra Instagram den 17. marts 2020.

Mens John Legend brillerede på hjemmets klaver, sad Chrissy og deres yndige datter Luna ovenpå klaveret og kom med sangønsker – og glem alt om komfortabelt hjemmetøj, Chrissy kørte den ind svøbt i et håndklæde og med en turban på hovedet.

Som om det ikke var overlegent nok, at give den gas til sin mands hjemmekoncert kun iført et håndklæde, så tog Chrissy skridtet videre med ægte rockstjernemanér og fyldte et vinglas godt op med rosé – og ingen 'blamer' hende, for man har jo kun den sjov, man selv laver!

Foto: @johnlegend

Chrissy var ikke den eneste, der var klædt uformelt på til hjemmekoncerten – ægtemanden John var nemlig iført en badekåbe – og efter sigende havde han lovet sine følgere at give koncerten i netop dette outfit, hvor devisen 'no-pants-allowed' var gældende.

John tog initiativet til hjemme-koncerten for at underholde sine fans og følgere, der også må tilbringe tiden derhjemme, mens corona-virussen bekæmpes. Og for at holde sine følgeres mod oppe, delte han tips om, hvordan man kan hjælpe til - blandt andet ved at holde afstand for at undgå yderligere smittespredning – og som han, Chrissy og datteren Luna viste – er der rigeligt sjov derhjemme!

I slutningen af streamingen, delte Chrissy, at hun også vil sende direkte på Instagram – og jokede omkring, at hun ville kokkerere, ”get drunk” og muligvis være iført en brudekjole undervejs... Stay tuned.

Hvis du ikke kan vente på Chrissy Teigens næste skøre påfund - og gik du glip af John Legends hjemmekoncert, så er det godt, at øjeblikket er blevet foreviget her:

 

Relaterede artikler