Powerwoman Chrissy Teigen stjal rampelyset til awardshow i gudesmuk pastelgrøn kjole

Foto: MEGA

Hånd i hånd spankulerede modellen Chrissy Teigen og musikeren John Legend op på den røde løber lørdag den 9. november 2019 til den årlige Baby2Baby Gala i Los Angeles. Og det var ikke den mandlige musiker, der fik folk til at måbe; det var hans gudesmukke hustru. 

Hun lignede nemlig intet mindre end en grøn gudinde.  

Topmodellen og Twitter-debattøren bar en glitrende one-shoulder-kjole i pastelgrøn med en slids så lang, som øjet kunne række. Kjolen var designet af den libanesiske modedesigner Georges Hobeika, der er kendt for sine haute couture-designs og sine smukke brudekjoler.

Og selvom en slids så lang godt kunne blive en smule vulgær, så var Teigen alt andet end det. For med sin solkyssede hud og lange ben, så hun kun superchik og elegant ud. 

Foto: MEGA

Til det årlige indsamlingsshow, Baby2Baby Gala, i Los Angeles samles der penge ind til børn, der lever i fattigdom. Her mødes berømtheder fra hele landet, iværksætter og a-liste filantroper for at støtte op om organisationen, som har distribueret over 70 millioner genstande til børn i nød.

Læs også: Stephanie Gundelach: "Dagen efter vi løftede sløret for OpéraSPORT, bestilte Kim Kardashian sine favoritter."

Under lørdagens eftertragtede begivenhed blev Chrissy Teigen hædret for sit velgørenhedsarbejde med Baby2Baby-organisationen og blev tildelt 'The Giving Tree Award'. En pris, som hun var noget stolt af, og det med god grund.

Da hendes stolthed ingen ende ville tage, lagde hun efter showet en video op på Instagram, hvor hun fjernede ikke kun én, men to af sin kære mands Grammy Awards for at gøre plads til hendes nye pris.

Heldigvis kender vi parret for deres gode humør og uovertrufne kærlighed, så vi er sikre på, at Legend sagtens kan unde sin hustru lidt plads på hylden.

Foto: MEGA

For John Legend har bevist tidligere, at han er stolt af sin hustru og er en sand mester, når det kommer til at hylde hende. 

Ved Women of the Year Glamour Awards 2018 fremførte John en fem minutter lang hyldestale til sin hustru, da hun blev kåret som årets kvinde. Ikke et eneste øje i lokalet var efterladt tørt, og hvis du har lyst til at gense talen, må du hellere finde lommetørklædet frem inden. 

Se med i videoen her og bliv lidt mere lun på den fantastiske musiker, end du måske i forvejen allerede er. 

 

Relaterede artikler