Blue Ivy Beyoncés far har lige delt et sjældent billede af 8-årige Blue Ivy

Foto: Mega

Den verdenskendte sangerinde Beyoncé er en yderst privat dame, og derfor er det meget sjældent, hun deler billeder af sine tre børn Blue Ivy, Rumi og Sir.

Faktisk hører det sjældenhederne, at Queen B overhovedet deler noget som helst personligt, og hendes Instagram-profil er da også kun fyldt med stylede billeder af hende selv på vej til diverse offentlige arrangementer – som vi selvfølgelig med glæde svælger ved, idet Beyoncé Giselle Knowles-Carter (som er hendes fulde navn) sjældent klæder sig kedeligt på.

Men da Beyoncé og Jay Z’s ældste barn Blue Ivy fyldte 8 år tirsdag den 7. januar 2020 var der et andet familiemedlem, der ikke kunne dy sig fra at dele et billede af søde Blue.

Beyoncés far, Mathew Knowles, er nemlig ligesom alle andre bedsteforældre tydeligvis stolt af sit barnebarn, og derfor delte han et sjældent og hidtil uset billede af hende på Instagram.

”Tillykke med fødselsdagen til mit smukke og ældste barnebarn, Blue Ivy,” skrev den 68-årige musikmand, der i sin tid var manager for Destiny's Child, hvor Beyoncé slog igennem som sangerinde.

Læs også: Beyoncé sluttede årtiet af i den vildeste kjole.

Men selvom Beyoncé er ”nærig” i forhold til at dele billeder af sine børn, så gik det bestemt ikke stille for sig, da hun skulle offentliggøre sine graviditeter.

Du husker sikkert hendes legendariske optræden ved MTV Video Music Awards i 2011, hvor hun sluttede performancen af med at åbne sin blazer og vise sin voksende mave frem for de rullende kameraer. Se eller gense den her:

Da mrs. B seks år senere skulle annoncere sin anden graviditet med tvillingerne Rumi og Sir tyede hun til Instagram, mediet der var eksploderet i mellemtiden, og her postede hun det ikoniske gravidbillede foran blomstervæggen:

And that's how it's done!

Psst! Queen B har for længst manifesteret sig selv som en af de mest interessante kvinder på den røde løber, og hvad hendes børn "mangler" i fotograferinger, vejer hun i den grad op for.

Se med i galleriet herunder hvor vi har samlet nogle af stjernens mest opstigtvækkende looks:

Beyoncés opsigtsvækkende red carpet looks

Relaterede artikler