Bella Hadid: ”Meghan Markle og Prins Harry er definitionen på ’Relationship Goals’

Foto: All Over Press

Siden den 8. maj har Bella Hadid haft travlt med at tage alle med storm til Cannes Film Festival 2018, hvor hun mere end én gang har indtaget den røde løber i fantastiske og glamourøse kjoler.

Den 21-årige model har både strålet i store og klassiske balkjoler og i elegante, tætsiddende sager, blandt andet til premieren på Spike Lees film ’The BlacKkKlansman’, hvor hun funklede i en lang, betagende sølvkjole med bar ryg.

På den røde løber til premieren på Jia Zhang-Kes film ‘Ash Is Purest White’, tog hun også alt opmærksomheden, da hun ankom i et pink, custom-made Dior-design, der mildest talt var misundelsesværdigt.

Læs også: Cannes Film Festival 2018: De flotteste kjoler fra den røde løber

Som ansigt for den nye Magnum X Alexander Wang Is-kampagne, ’Take Pleasure Seriously’, var Hadid også særligt i centrum til lanceringen af den 'lækre' kampagne, der også fandt sted på dette års festival.

Her strålede hun i en kort, hvid sommerkjole og hvide stiletter, mens hun lod sine naturlige krøller få frit spil med en løs frisure  – og samtidig afslørede, at hun er en lige så stor royalist, som alle os andre!

Sammen med millioner af menensker skal Bella Hadid nemlig også sidde klistret til skærmen lørdag den 19. maj, for at se Meghan Markle og Prins Harry sige deres længe ventede ’ja’ til hinanden, når kirkeklokkerne ringer ind til det royale bryllup i England:

Jeg skal helt sikkert se det royale bryllup, det er en del af historien, som jeg rigtig gerne vil forstå”, fortalte hun til Harpers Bazaar, der snakkede med den smukke model på dagen.

Læs også: Sådan gør Meghan Markle sig klar til sin bryllupsdag

Her erklærede hun også sin kærlighed særligt til Meghan Markle, men også til Prins Harry og Meghan Markle som par:

”Jeg synes at Meghan er så sød og så yndig. De to er bare så søde sammen. Jeg ser billeder af dem hele tiden, og de er er helt sikkert ’relationshipgoals’”, sagde hun.

Vi kunne ikke være mere enige med Bella Hadid, og vi har da også allerede startet nedtællingen til årets mest romantiske begivenhed - og til endelig(!) at se årets mest omtalte kjole...

Men indtil kirkeklokkerne ringer lørdag den 19. maj, kan du få afløb for din nysgerrighed her, hvor vi har samlet alle Bella Hadids smukke og ekstravagante outfits fra Cannes Film Festival 2018: 

Bella Hadid: ”Meghan Markle og Prins Harry er definitionen på ’Relationship Goals’

Relaterede artikler