Intimt øjeblik Adele har netop delt sjældent, afslappet portræt fra sin dagligstue

Foto: Mega

Det seneste halve år har den 32-årige sangerinde Adele være genstand for adskillige overskrifter. Særligt har sangerindens store vægttab været i fokus.

Tilbage i januar 2020 blev hun nemlig spottet på den caribiske ø Anguilla, hvor hun holdte ferie med nogle kendisvenner, og her var hun nærmest uigenkendelig (se selv HER.)

Nu overrasker den dygtige sangerinde endnu engang, idet vi på hendes seneste instagrampost, ser en helt ny side af den dygtige sangerinde.

Adele, som sædvanligvis er badet i scenespotlight og publikums gejst, delte nemlig et sjældent, afslappet og intimt øjeblik fra sin dagligstue den 28. juni 2020.

Den talentfulde sanger var hverken omgivet af publikum eller oplyst af spotlight, da hun delte to billeder af sig selv siddene alene foran tv-skærmen, mens hun 'blamede' sin løsslupne adfærd på fem cidere…

Læs også: Kim Kardashian kalder dansk model "den sejeste pige, jeg kender".

På det første billede sad hun på hug foran tv-et iført et casual outfit bestående af joggingbukser og en hvid T-shirt. Men den afslappede dress code varede ikke længe.

På næste billede, der skal forestille at være fem cidere senere, var Adele nemlig iført fuld festmundering a la en sort Chloé-kjole, som hun oprindeligt bar ved en Glastonbury-koncert i 2016 - der i øvrigt kørte på tv'et bagved. 

Se begge billeder ved at swipe her:

View this post on Instagram

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Den 27-årige rapper Skepta, der kommer fra Tottenham lige som Adele, kommenterede i øvrigt billedet, og rygterne om en flirt mellem de to florerer nu over alt... Vi holder selvfølgelig øjne og øre åbne for mere!

Billederne, som Adele delte, er i den grad med til at demonstrere, hvordan corona har sat verden i stå – selv for store kunstnere som Adele, der må nøjes med at performe hjemme i deres egen, private dagligstue. Hatten af for det episke moment, som Adele så herligt berigede vores søndag med – men vi glæder os nu også til at genoptage de musikalske festligheder som publikummer, når alverdens kunstnere igen kan vende tilbage til deres naturlige habitat – nemlig scenen.

Relaterede artikler