Stilikon 8 gange Sarah Jessica Parker har klædt sig præcis som Carrie Bradshaw

Foto: MEGA

Næsten alle kvinder kender til den stilede skribent fra New York, som elsker sko, cosmopolitans og mænd (specielt én bestemt).

Læs også: 20 ting, du ikke vidste som Sex and the City

Selvom det er mere end 20 år siden, at Sex and the Citys første afsnit løb over skærmen, er vi stadig lige så vilde med de fire veninder - Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte - og deres ekstravagante New Yorker-liv. 

Det er ingen hemmelighed, at Carrie mener, at et par Manolo Blahniks kan redde ethvert outfit - og hun gerne betaler 100 gange så meget for sine sko end kjolen dertil. Men det er vist i virkeligheden de færreste af kjolerne i hendes kæmpe walk-in-klædeskab, som kun koster de 5 dollars, som hun påstår. 

Læs også: Carrie Bradshaws 20 bedste stilråd

Vi husker alle den overdådige Versace-kjole, som hun har på i seriens sidste afsnit, den storblomstrede Dolce Gabbana-kjole - og ikke mindst hendes mange designertasker, hvor alt fra Guccis Saddlebag og Fendis ikoniske Baguette gør sin entré.

Carrie er et stilikon uden lige - og kvinder verden over har gennem flere årtier fundet inspiration i hendes legende og stilede udtryk, hvor der er plads til både print, glitter, croptops, høje hæle og tylskjørter.

Læs også: De 35 bedste citater fra Sex and The City

Selv Sarah Jessica Parker, der spiller vores allesammens Carrie, har tilsyneladende fundet inspiration i den fiktive - men ikoniske - New Yorker.

Hun er nemlig utallige gange blevet spottet i outfits, som næsten er identiske med nogle af Carries populære looks.

Se 8 af de gange, hvor Sarah Jessica Parker har kopieret Carrie Bradshaws stil i galleriet herunder.

8 gange, Sarah Jessica Parker har klædt sig som Carrie Bradshaw

Relaterede artikler