Fun Facts 5 ting du ikke vidste om Beyoncé

Foto: All Over Press
Sommeren 2018 har uden tvivl stået i Queen Bs navn. Alles øjne var rettet mod superstjernen, da hun sammen med ægtemanden Jay-Z begav sig ud på den verdensomspændende ”On the Run II Tour”, hvor the Carters endnu engang berigede os med episke musikalske øjeblikke. 
 
 
Desuden er der ingen tvivl om, at Beyoncé har erobret tronen som dette årtis største kvindelige superstjerne. Hun imponerer gang på gang med sin helstøbte pakke af talent, som både består af musikalitet, rytmik og evnen til at udtrykke sig visuelt igennem flamboyante scene-outfits. Med andre ord så har hun hele pakken, og det er nok derfor folk (inklusiv os her på redaktionen) bare ikke kan få nok af hende.  
 
 
Mange har forsøgt at afmystificere sangfuglen, men vi har alligevel fundet fem ting frem, som du formentligt ikke vidste om Beyoncé:
 
1. Mens mange artister anvender et kunstnernavn, der matcher deres performance persona, så er Beyoncé rent faktisk dét navn, hun blev født med. Beyoncé er en variation af moderens (Tina Knowles) oprindelige pigenavn Beyincé. Hendes mor mente ikke, at der var drengebørn nok i familien til at bevare efternavnet, og derfor besluttede hun at navngive Beyoncé med selvsamme navn - dog med et lille tvist. 
 
2. Beyoncés sangtalent blev opdaget af hendes danselærerinde fra barndommen, Darlette Johnson. Darlette nynnede en dag en sang, som Beyoncé afsluttede, og det blæste lærerinden komplet bagover af begejstring, for nøj hvor kunne pigebarnet synge. Hun bad Beyoncé om at synge den igen, men det unge sangtalent skulle lokkes med 1 dollar for at give et ekstra nummer, da hun var meget genert. 
 
3. I 2008 spillede Beyoncé rollen som sangerinden Etta James i filmen ”Cadillac Records”. Imens Beyoncé forberedte sig i rollen som Etta, der kæmpede med et stofmisbrug, besøgte hun en afvænningsklinik i Brooklyn. Hun faldt i snak med kvinderne på klinikken og blev så dybt berørt, at hun donerede hele sin indtægt fra filmen til afvænningsklinikken. 
 
4. Beyoncé udgav sit fjerde studiealbum i rækken i 2011 med den meget passende titel ”4”, men der lå dog en dybere mening bag navngivningen. Tallet 4 har nemlig en helt speciel betydning for Beyoncé, da hun har mange personlige ting forbundet med tallet. Det er den dag hun er født, hendes mors og mands fødselsdag, og mange af hendes venners fødselsdag falder ligeledes på den 4. 
 
Tallet indgår også i Jay-Z og Beyoncés bryllupsdato d. 4. april 2008, og de har begge to den romerske udgave af tallet tatoveret på deres ringfinger. Rygterne går endda på, at deres datters mellemnavn, Ivy, er en variation af romertallet IV, som betyder 4. 
 
5. Under MTV Video Music Awards tilbage i 2011 afslørede Beyoncé sin graviditet, da hun optrådte med nummeret ”Love on Top”. Imens hun sang ”I want you to feel the love that’s growing inside of me”, knappede hun sin paillet blazer ned og afslørede en fin rund mave til sine fans store begejstring. Hendes glædelige afsløring endte faktisk med at gå over i historien, da den satte Guinness verdensrekord for mest tweetede event per sekund.  
 
Har du ikke fået opfyldt din daglige dosis af Queen B? Så se med i galleriet, hvor vi har samlet Beyoncés bedste looks fra den røde løber. 

Beyoncés opsigtsvækkende red carpet looks

 
 
 
 

Relaterede artikler