Spilleregler 18 chokerende regler, som filmstjerner skulle følge i det gamle Hollywood

Foto: Mega

Det gamle Hollywood er kendt for sit glitter og glamour, og det er i høj grad takket være et par af tidens største stjerner på daværende tidspunkt.”Hvem er Audrey Hepburn og Elizabeth Taylor?”

Den gyldne alder i Hollywood var tiden mellem 20’erne og 60’erne, hvor de fem store filmselskaber - også kaldet The Big Five - MGM, Warner Bros, 20th Century Fox, RKO og Paramount, sad på magten og kontrollerede filmindustrien - med andre ord skulle skuespillerne rette ind.

Mange filmstjerner blev fx bedt om at skifte navn, fordi deres borgerlige navn ikke fungerede. Og vi gad godt se Leonardo DiCaprios reaktion i dag, hvis nogen sagde, at han ikke længere kunne bære sit eget navn, som mange ældre filmstjerner var ude for…

Læs også: 20 Hollywood-par, der blev forelskede på filmsettet.

På trods af filmselskabernes strenge krav skabte de stjerner som blandt andet Marilyn Monroe og Judy Garland, som de også kontrollerede i mange af livets andre aspekter grundet de bindende kontrakter.

Find ud af hvad skuespillere og skuespillerinder gik med til for at blive rige og berømte, i galleriet herunder, hvor vi har samlet 18 regler, som filmstjernerne skulle følge i det gamle Hollywood.

18 chokerende regler, som filmstjerner skulle følge i det gamle Hollywood

Relaterede artikler