15 gange stjernerne har photoshoppet deres billeder på Instagram

Foto: All Over Press

Lige siden Brødrene Grimm udgav eventyret om Askepot i 1634, har det været kendt, at kvinder ofte har ønsket sig at hugge en hæl og klippe en tå for at passe til tidens skønhedsidealer…

Og selvom det i dag er en tendens, at de største kvindelige stjerner med stolthed lægger naturlige #nofilter-billeder op på Instagram, så sker det en gang i mellem, at de kommer til at gøre det helt modsatte.

Læs også: Her er stjernerne før og efter plastikkirurgi

For selvom de har en figur som Rihanna, en booty som Kylie Jenner eller en talje som supermodellen Miranda Kerr, så har flere kvindelige stjerner valgt at ændre deres hofter, arme eller lår på et billede, inden de har lagt det på Instagram... Og det er ikke altid, at ændringerne ser helt naturlige ud!

Det sker nemlig, at de kendtes billeder er kommet en tur igennem photoshop - og er kommet lidt for hurtigt ud igen... Faktisk har vi fundet hele 15 gange, hvor de kendte måske skulle have kigget på billedet en ekstra gang, før de lagde det på Instagram.

... Men der er også en stjerne, der går i mod tidens skønhedsidealer og bruger Instagram til at sige nej tak til photoshop - og ja tak til naturlig skønhed!

Læs også: 12 kendisser der er blevet forvekslet med en anden kendt 

Se hvem i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet 15 af de største stjerners photoshop-fails på Instagram.

Pssst... Brug pilene til at 'scrolle' igennem galleriet: 

De kendtes instagram-fails

Relaterede artikler