Break ups 10 par, der gik fra hinanden i 2019

Foto: Mega

Det er desværre blevet mere og mere normalt, at flere par går fra hinanden, men vi bliver alligevel altid lidt triste indvendig, når nogen af vores favoritkendisser går fra hinanden.

Og skilsmisser er hårde – nogen mere end andre, og det hjælper nok heller ikke på det, hvis man lever et liv til skue for offentligheden.

Selvom vi ikke kender dem og blot hører om dem i medierne, kan vi godt føle en forbindelse til vores yndlings-celebs. Vi følger dem i deres lykkeligste, største og vildeste øjeblikke, men desværre også i deres værste.

Derfor kan det gøre os helt triste, når vi hører om flere kendisser, der er gået fra hinanden.

Læs også: Kan du genkende Adele på disse nye feriebilleder?

Det er offentligt kendt, at den rebelske sangerinde, Miley Cyrus, ikke længere er sammen med ægtemanden, Liam Hemsworth. Bruddet skete i august 2019, blot et lille år efter parrets hemmeligholdte bryllup.

Du har nok heller ikke kunne undgå at bemærke, at Irina Shayk og Bradley Cooper gik fra hinanden sidste år ovenpå de hæftige rygter om A Star Is Born-romancen mellem Cooper og hans kollega Lady Gaga. 

Men hvem kan vi ellers sørge over, som er gået fra hinanden i det forgangne år?

Vi kigger her nærmere på de 10 par, der gik fra hinanden i 2019 – lige fra højtprofilerede skilsmisseopgørelser til on-and-off-forhold, der for alvor skal slutte nu.

Disse 10 par gik fra hinanden i 2019

Relaterede artikler