Bryllupsklokker 10 kendispar, der har formået at blive gift i al hemmelighed

Foto: Mega

Der er som oftest en del forberedelser, der skal gøres inden et sæt bryllupsklokker kan ringe, da denne dag for mange markerer den vigtigste milepæl i deres liv.

En milepæl er tit personlig, og derfor er det ikke overraskende, at mange kendte par tyr til hemmelige bryllupper, for at holde denne intime begivenhed uden for offentlighedens, mediers og paparazziers søgelys – ulig Kim Kardashian, der fik dokumenteret sin vielse med Kanye West minut for minut på tværs af digitale platforme og i Kardashian-søstrenes egen reality-serie Keeping Up With The Kardashians.

Men hvem er lige så snedige, at de er lykkedes med at sige ’I Do’ i al hemmelighed?

Det er svært at holde noget skjult i Hollywood, men alligevel er der en del kendispar, der er lykkedes med at blive viet i al hemmelighed. Se for eksempel supermodellen Heidi Klum og ægtemanden Tom Kaulitz, hvis februar-bryllup i 2019 kun lige blev afsløret, men med datoen under indpakning.

Der er også andre kendispar, der har holdt den store dag for sig selv. Vi har i alt samlet 10 par, der er lykkedes med at holde brylluppet hemmeligt. 

10 kendispar, der er lykkedes med at blive gift i al hemmelighed

Relaterede artikler