Tillykke Harper Beckham! Se gaven her

Hvor var vi dog mange, der glædede os, da det for 2 1/2 år siden blev offentligt kendt, at Victoria Beckham ventede sit fjerde barn med gemalen David Beckham.
Og vi glædede os endnu mere - særligt på parrets vegne - da det viste sig, at de endelig skulle have en datter.
Efter tre sønner, som allesammen slægter deres far på og elsker at spille fodbold, kunne vi godt unde den über-feminine, modetossede designer, Victoria Beckham, at hun fik en pige mere i hjemmet til at tilføre lidt østrogen.

Samtidig gik det hurtigt med spekulationerne om, hvorvidt den ultraslanke og meget modebevidste designer, Victoria, ville kunne dy sig for at lade det yngste skud på stammen iklæde couture og små stiletter fra første færd, og om hendes meget afholdende forhold til kylhydrater til have en negativ indvirkning på datteren.

Men heldigvis har vi gang på gang kunne se Harper Seven Beckhams dejlige, lamsede babylår, som ligner enhver anden babys, i sødt børnetøj, som ganske vist passer fint sammen - men som langt fra slægter Beckham-parrets venner, Tom Cruise og Katie Holmes datter Suris stil på. Omend David Beckham har røbet til pressen, at Harpers tøjskab allerede er 'insane'.

Se Suri Cruises vilde tøjstil her!

Onsdag d. 10. juli fyldte Harper Beckham 2 år. Og hvad giver man så den yngste af fire børn, som har, hvad hun skal bruge?
Som med enhver anden fødselsdagsgave vil vi lade det være en overraskelse!
Se, hvad Victoria Beckham forærede lille Harper i fødselsdagsgave på galleriets sidste side her:

Tillykke med fødselsdagen, Harper

Relaterede artikler