Tillykke Kim Kardashian fylder 40 år - se tidslinjen over hendes vilde liv

Foto: MEGA

Kim Kardashian har fødselsdag, og hun fylder - utroligt nok - 40 år. Kardashian-familien er kendt for at gå all in på både gaver og fester, så mon ikke de 40 skal fejres på en nærmest utænkelig ekstraordinær måde?

Kim K begyndte allerede i weekenden op til fødselsdagen at poste billeder og videoer på Instagram af de mange gaver, som hun, i anledningen af hendes fødselsdag, fik sendt fra nær og fjern. Hun har blandt andet fået en kjole, som er afslørende på en helt ny og meget Kim-ish måde og et helt unikt 'Kimopoly'-spil, som er et monopoly-spil i nude-toner, der selvfølgelig handler om Kim Kardashians eget liv. 

Læs også: De 7 vildeste gaver Kylie Jenner har købt til datteren Stormi Webster

Det er altså lidt 'ekstra' - præcis ligesom Kim Kardashian selv. Men når nu der skulle laves et helt brætspil om en kendis, så skulle det da lige være Kim K's vilde liv - for hvordan kæmper man sig egentlig op fra at være en ung, ukendt Kimberly Noel Kardashian til at blive en verdenskendt og stenrig curvy-queen mrs. West, som nu fylder 40? 

Læs også: 15 fun facts om verdens bedst betalte reality-stjerne Kim Kardashian

ELLE fejrer selvfølgelig også stjernens fødselsdag - og hvilken bedre måde at fejre fødselaren end med en samling af de største øjeblikke i den kurvede kendis' liv? Se alt fra hendes første ægteskab som 19-årig, da hun stadig var forholdsvis ukendt - til sextapet, der skabte en masse opmærksomhed - og hendes app, selfie-bog, brands og alle de andre ting, som hun har fundet på, efter hun er blevet kendt.

Se tidslinjen over Kim K's vilde, 40-årige liv i galleriet herunder. 

Kim Kardashians 40-års fødselsdag

Relaterede artikler