Baby på vej Kim Kardashian bekræfter babyrygter – og indrømmer, at hun var for fuld til at huske, hvem hun har fortalt det til

Foto: MEGA

Kris Jenners tre ældste døtre, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Khloé Kardashian, var mandag den 14. januar 2019 gæster ved det amerikanske talk-show, 'Watch What Happens: Live'.

Her delte de tre reality-stjerner gavmildt ud af nyheder fra deres glamourøse Calabasas-liv, men på trods af, at samtalen både landede på Taylor Swift og Caitlyn Jenner, var det dog en hel anden person, der stjal opmærksomheden.

Personen er en baby, der endnu ikke er kommet til verden. Kim bekræftede nemlig, at den seneste tids rygter om endnu en baby i Kardashian/West-familien, var sande.

”Arbejder I på endnu et barn”, spurgte værten, Andy Cohen, og hertil svarede Kim smilende ”Ja, det gør vi”. Cohen fortsatte ved at spørge ind til, om der allerede var en terminsdato, og hertil bekræftede Kim, at ja, det er der, og det er meget snart.

Kim og Kanyes fjerde barn kommer, ligesom datteren Chicago fra januar 2018, til verden ved hjælp af en rugemor.

Kim Kardashian og Kanye West, der venter deres fjerde fælles barn.  Foto: MEGA

Kim Kardashian og Kanye West, der venter deres fjerde fælles barn. 

Men Andy tog ikke til takke med ovenstående, og den garvede tv-vært gravede dybere: ”Ved I, om det bliver en dreng eller en pige?”, spurgte han, hvortil Kim endnu engang gav ham (og os andre) det svar, vi håbede på: ”Det gør vi. Det er en dreng”.

”HVAD”  udbrød Kims 39-årige storesøster, Kourtney Kardashian, der selv er mor til to drenge og en pige. ”Det vidste jeg selvfølgelig godt, men jeg vidste ikke, at du ville fortælle det til alle”, sagde den ældste af de tre søstre. Hertil forklarede Kim, at nyheden jo allerede var sluppet ud, og at hun vist selv var skyld i netop dette.

Læs også: Kylie Jenners Instagram-rekord er blevet slået med flere millioner likes – og billedet tilhører ikke en kendis.

Kardashian/Jenner-familien er kendt for at holde Californiens vildeste julefest den 24. december, og ved netop denne fest for tre uger siden, drak Kim sig så fuld, at hun fortalte nyheden til nogle af gæsterne. Problemet er bare, at hun ikke kan huske, hvem hun har fortalt det til.

Således endte de lykkelige omstændigheder altså hurtigt i pressens søgelys, og nu har den 38-årige reality-stjerne og entreprenør altså selv bekræftet, at vi meget snart kan glæde os til endnu et medlem af den i forvejen store familie.

Den lille dreng bliver Kim og Kanyes fjerde barn. I forvejen har de døtrene, North West og Chicago West samt sønnen, Saint West.

Du kan se klippet, hvor Kim Kardashian – til sin søsters store overraskelse – delte nyheden om familieforsøgelsen lige her:

 

Relaterede artikler