Khloé Kardashian har født sit første barn

Foto: @khloekardashian

Endnu et Kardashian-medlem er kommet til verden! Den 33-årige Kardashian søster, Khloé Kardashian, har nemlig angiveligt født sit første barn: En lille pige sammen med hendes kæreste Tristan Thompson. Selvom Khloé ikke selv har offentliggjort de søde nyheder på sociale medier endnu, så har flere kilder bekræftet, at hun ankom til hospitalet i Cleveland og at Kim Kardashian samt Kardashian-monarken, Kris Jenner, ankom til hospitalet kort tid efter.

Khloé offentliggjorde nyheden om sin graviditet i december sidste år, efter hele verden havde spekuleret i flere måneder, om hun i det hele taget var gravid. Graviditeten afslørede den nu nybagte mor på Instagram med det sødeste billede:

 

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

20. Dec, 2017 kl. 2.41 PST

ELLE ønsker Khloé Kardashian og Tristan Thompson stort tillykke og vi glæder os til at se den lille, og garanteret super-søde, Kardashian-baby på Instagram snart.

Læs også: Khloé Kardashian afslører sin første frygt ved at blive mor

Psst… Er du også forvirret hvad angår Kardashian søstrenes børn, hvem hedder hvad, og hvor mange børn hver søster egentlig har? Swipe dig gennem galleriet herunder og bliv klogere på Kardashian-Jenner familiens børn…

Kylie Jenner navngiver sin nyfødte datter i bedste Kardashian-stil

 

 

Relaterede artikler