Josephine Skriver fylder 23 år - ELLE siger tillykke!

Foto: Instagram @josephineskriver

Hvis der er en, vi virkelig kan takke for at trække skønhedsstatistikkerne op i Danmark, så er det dagens fødselar! 

Josephine Skriver er en af verdens smukkeste og mest eftertragtede topmodeller, og hun er stadigvæk fuldstændig lige så cool og nede på jorden, som hun var, inden resten af verden opdagede hendes potentiale. 

Ingen danske modeller har opstået så stor en international succes, siden Helena Christensen, som desuden er den eneste danske model inden Josephine Skriver, der kunne kalde sig Victoria's Secret Angel. 

Man kan ikke lade være med at føle lidt national stolthed, når man ser Josephine i de største Victoria's Secret kampagner og på catwalken for Chanel, Valentino, Balmain og Balenciaga. Hun repræsenterer i hvert fald vores lille ganske danske land på bedst tænkelig vis.  

Vi ELLEsker hende ikke kun for hendes enorme succes og talent på catwalken og foran kameraet. Nej, vi beundrer hende også til skyerne for altid at have de bedste intentioner på hjerte og udnytte den taletid, hun har, til at dele sine stærke holdninger med alle dem, der lytter verden over. 

Læs også: Mandagsmuse: Josephine Skriver

I dag fylder vores yndlings engel 23 år, og vi tør vidst godt sige, at hun kun bliver smukkere med årene. 

Tillykke med fødselsdagen, Josephine Skriver! Vi glæder os til at følge med i din stadig lineært stigende karriere og lyse fremtid de næste mange år frem. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet en masse billeder af det smukke fødselsdagsbarn til dig. 

Brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Mandagsmuse: Josephine Skriver

 

Relaterede artikler