Christopher + Cecilie Her er alle detaljer om forlovelsesringen

Foto: PR.

Søndag d. 2. september 2018 faldt musiker Christopher på knæ for sin Cecilie i det nordsjællandske sommerland Tisvilde. I samarbejde med juveler og diamantekspert Brian Mouritsen har Christopher fået kreeret en smuk og unik ring med udgangspunkt i tro, håb og kærlighed.

Brian Mouritsen, der til daglig rådgiver om smykker og diamantinvesteringer fra sit showroom på Kgs. Nytorv, havde netop erhvervet sig en smuk 3,01 carat brilliantsleben diamant, da Christopher kom på besøg i showroomet. Så snart musikeren så stenen, vidste han, at det var den, han ville fri til Cecilie med, fortæller Brian.

 

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse) den

3. Sep, 2018 kl. 5.46 PDT

Resultatet består i tre separate ringe, der hver især symboliserer henholdsvis tro, håb og kærlighed. Centerringen, der består af den over 3 carat tunge diamant, symboliserer kærlighed, mens de to garderringe, som omgiver den, symboliserer tro og håb.

Centerringens sider er smykket med blade udformet i brillianter, mens de to garderringe viser et mere klassisk look.

Læs også: Her er de 16 vildeste kendis-forlovelsesringe.

Den store diamant i midten er fattet i en såkaldt bezel-fatning, der gør at diamanten sidder lavt og er beskyttet bedst muligt. På den måde risikerer den travle model Cecilie ikke at hænge fast over alt med sin show stopper af en forlovelsesring. Garderingene er desuden designet med omtanke for Cecilies travle hverdag, der indebærer arbejde og sport.

Alle tre ringe, som modellen nu bærer, er kreeret i 18 kt. hvidguld af en af Europas bedste guldsmede.

Her på ELLE-redaktionen ønsker vi endnu engang stort tillykke med forlovelsen! 

 

Relaterede artikler