Royale roser Dansk forretningskvinde blev kontaktet af Harry og Meghan: "Det er en kæmpe ære"

Foto: Mega

Når en iværksætter med noget på hjerte starter et drømmeprojekt op, må den ultimative gevinst være at se projektet blomstre og opnå anerkendelse. 

Men det er nok de færreste, der kan forestille sig at selveste prins Harry og hertuginde Meghan skal blive kunder i biksen. 

For den danske forretningskvinde Christina Hansen er det dog blevet virkelighed.

Det hippe og moderne britiske hertugpar, Harry og Meghan, har nemlig kastet deres kærlighed på Christinas virksomhed Woodland Wonders Organics, som producerer økologisk babymad, der er minimalt forarbejdet og lavet uden komælk.

Og derfor har de udvalgt Woodland Wonders Organics som et af de brands, der omtales i erindringsbogen Baby Sussex, der udgives i anledningen af parrets søns 1-års dåbsdag den 6. juli 2020. 

Foto: PR

Christina Hansen og Woodland Wonders er ikke bare nævnt ved navn, men har fået hele to sider i den prestigefyldte erindringsbog om lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor, som er det seneste medlem i den britiske kongefamilie.

Den fuldt illustrerede og smukt designede hardbackbog er en fortælling om hertugparrets unikke historie og en mindebog til lille Archie – og nu er en dansker altså en del af del fortælling. Sejt!  

Læs også: 17 kendissers første jobs før de blev berømte

Harry og Meghan har nøje udvalgt en lille håndfuld eksklusive virksomheder, som optræder i bogen og at Woodland Wonder Organics skulle være i blandt dem, var en kæmpestor og euforisk overraskelse for Christina Hansen, der udtaler:

"Du kan forestille dig, hvor overrasket jeg blev, da jeg modtog et opkald fra St James House, der informerede mig om, at vi blev udvalgt til at blive vist i denne bog. Det er en kæmpe ære at få lov til at repræsentere Danmark i denne publikation. Vi håber, at vi gennem vores involvering kan udbrede vores mission om god mad til de allermindste og få skabt et kæmpe dansk eksporteventyr.”

Vi håber på alt det bedste for Woodland Wonder Organics og Christina, som vi sender spandevis af virtuelle confetti-kanoner og highfives – well done Christina!

Psst! Vil du vide mere om baby-Archie? Så se galleriet herunder hvor vi har samlet 5 måder, hvorpå Harry og Meghans baby bryder den royale protokol:

5 måder hvor Harry og Meghans baby vil bryde royal protokol

Relaterede artikler