Claudia Schiffer fylder 46 år – ELLE siger tillykke!

Claudia Schiffer fylder 46 år – ELLE siger tillykke!
Foto: All Over Press

Blot få uger efter at supermodellen Claudia Schiffer som 17-årig blev opdaget som model, var hun på vej til Paris, hvor hun fik job for ELLE og Chanel. I dag fylder den langbenede, tyske skønhed 46 år og hendes modelkarriere er stadig i gang. B.la. arbejder Claudia Schiffer stadig sammen med L’Oréal, og hun er en af kosmetikgigantens vigtigste ambassadører, ”fordi hun er det værd”.

Læs også: Claudia Schiffers beautytips

Det er næsten umuligt at slå ned på ét højdepunkt i Claudia Schiffers modelkarriere. Hun var den første model, som indtog forsiderne på livsstilsmagasinerne Vanity Fair, Rolling Stones og People og der er ikke det modemagasin med respekt for sig selv, som ikke har haft Claudia Schiffer på forsiden mindst én gang. Med 1000 forsider slår Claudia Schiffer nemlig ifølge Guinness Book of World Records rekorden i antallet af magasinforsider. Her efter kommer så de utallige shows Claudia Schiffer har gået for blandt andet Saint Laurent, Chanel og Dior. 

Læs også: 90'ernes supermodeller genforenes i kortfilm

Men Claudia Schiffer kan mere end ”blot” at lægge sit smukke ansigt til kampagner og forsider. Den tyske model har medvirket i flere film, og her skal Love Actually nævnes, som en af hendes mest kendte, hvor hun i den søde kærlighedshistorie fra 2003 spiller rollen som Carol.

Fra hele ELLE-redaktionen skal der lyde et stort tillykke til Claudia Schiffer med og de 46 år.

galleriet herunder har vi samlet en række flotte billeder af fødselaren som model i 90'erne og gæst på den røde løber

Claudia Schiffer

Relaterede artikler