Selvironi Blake Lively er tilbage med nyt "insta-troll" i anledning af Ryans fødselsdag

Foto: Mega

Man siger, at humor gør ens relationer stærkere, og at et godt grin forlænger parforholdet. Og det kan man vist roligt bekræfte, at Hollywood-parret, Blake Lively og Ryan Reynolds, lever op til. 

Den tidligere Gossip-Girl-stjerne, Blake Lively, og hendes mand, Ryan Reynolds, er nemlig et vaskeægte bevis på, at man sagtens kan være i et parforhold og samtidigt have en god portion selvironi med sig.

Skuespillerparret, som er spækket med humor, har nemlig af flere omgange bevist, at de ikke kun besidder fantastiske evner i forbindelse med deres karriere som skuespillere, men at de også er sande mestre, hvad angår sjov og spas på de sociale medier. 

Husker du fx Ryans fødselsdagshilsen til deres hund tilbage i september 2020, hvor Blake reagerede med en ret ironisk sidebemærkning? Eller så du den humoristiske instastory, der afslørede, at parret (også bare) er pinlige, almindelige forældre? 

Parret, der forstår, at få deres følgerskare til at trække på smilebåndet er igen tilbage - og denne gang er det Blake, som har fået ram på Ryan i forbindelse med hans 44-års fødselsdag. 

For hvad er en fødselsdag i Blake og Ryans ånd i virkeligheden, hvis ikke der er lidt ”insta-troll” iblandt? 

Læs også: Ryan Reynolds har delt weekendens sjoveste billeder i anledningen af Blake Livelys fødselsdag

I anledning af Ryans store dag, postede Blake to billeder på sin Instagram fredag, den 23. oktober 2020, hvor hun ønskede ham tillykke og viste, hvordan han blev fejret. Som dagens fødselar havde Ryan selvfølgelig valgt, hvilken fødselsdagskage han skulle have, og netop denne var tydeligvis ikke én, der faldt i Blakes smag. Tværtimod. Som billedtekst til sit post, skrev hun nemlig følgende: 

”1) Hvem er den fortabte sjæl, som vælger en fødselsdags-TÆRTE.”

Og for at det ikke skulle være nok, var der også en anden ting, som Ryan fuldstændig måtte have misforstået, ifølge Blake. Hun skrev nemlig også:  

”2) Hvilket dyr spiser deres kage (tærte) uden først at puste lysene? Det gør @vancityreynolds” 

I modsætning til Ryan, er der altså ingen tvivl om, at Blake aldrig ville vælge en tærte til sin fødselsdag, og at hun ikke vil spise kagen, før hun har pustet lysene ud. Blake afslutter alligevel sit post med en lille lykønskning til Ryan - og efterlader selvfølgelig en kæk bemærkning om deres ægteskab som prikken over i'et. 

”Tillykke med fødselsdagen. Jeg kan ærlig talt ikke forstå, at vi stadigvæk er gift” 

ELLE forstår udemærket, hvorfor det skønne skuespillerpar "stadigvæk" er sammen, for udover at være et af Hollywoods smukkeste par, så er de også et af de sjoveste! Vi glæder os derfor også (som altid) til at se, hvilket "insta-troll" de mon har i ærmet til næste gang. 

Psst! Kan du heller ikke få nok af Blake og Ryan? Så scroll løs i nedenstående galleri, hvor vi har samlet nogle af parrets sødeste øjeblikke. 

13 gange, vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

Relaterede artikler