Gravid Anne Hathaway åbner op omkring infertilitet, mens hun annoncerer graviditet

Foto: MEGA

”Det er ikke til en film”, skrev den 36-årige amerikanske skuespillerinde, Anne Hathaway, mens hun delte et sort/hvid-billede af sig selv med en voksende mave, der tydeligt afslører stjernens lykkelige omstændigheder.

Det er Anne Hathaways anden graviditet. I 2016 fødte hun sit og ægtemanden Adam Shulmans første barn, Jonathan Rosebanks Shulman.

Nu venter parret sig så igen, men mens den Oscar-vindende skuespillerinde delte nyheden om det kommende familiemedlem, åbnede hun også for første gang op for sin kamp med infertilitet.

”For alle der går igennem infertilitet eller helvede med at undfange, vær klar over at der ikke var en lige vej til nogle af mine graviditeter. Jeg sender jer ekstra meget kærlighed”, skrev skuespillerinden, idet hun delte nyheden med sine 14.600.000 Instagram-følgere.

Anne Hathaway er heldigvis ikke den eneste kendis, der er modig nok til at åbne omkring sin kamp med at undfange ønskebarnet.

Tidligere har reality-stjernerne Kim Kardashian West og Khloé Kardashian samt modellen Chrissy Tiegen også været ærlige omkring deres kamp:

”Som mange af jer ved, har vi prøvet på at få et barn i et stykke tid nu. Det har ikke været nemt, men vi blev ved med at prøve, fordi vi ikke kan vente med at bringe vores første barn ind i denne verden og udvide vores familie”, skrev Chrissy Tiegen på sin Instagram-profil den 13. oktober 2015, da hun annoncerede sin første graviditet. Den resulterede som bekendt i datteren Luna, og i dag er Chrissy Tiegen og John Legend også forældre til sønnen Miles.

Både Kim Kardashian West og Khloé Kardashian er gudskelov også blevet mødre.

Psst! Heldigvis er Anne Hathaways babybule ganske ægte og ikke lavet til en film, men måske får hun brug for at skjule den under filmoptagelser frem til fødslen.

Det er der også andre skuespillerinder, der har måtte gøre, og vi har samlet 12 eksempler på skuespillerinder, som skjulte sin graviditet i film- og tv-roller herunder:

Her er 12 skuespillerinder som skjulte sin graviditet i film og tv roller

Relaterede artikler